5 модних шарфів, які зігріють тебе цієї зими

5 модних шарфів, які зігріють тебе цієї зими | Мода | 1+1
Фото: instagram/victoriassecret

Стильний аксесуар для твого затишку.

Поділитися:

За вікном стрімко холоднішає, а це означає, що потрібно терміново утеплюватися. Справжні модниці знають – для цього не достатньо пуховика, в’язаного светра й теплого взуття. Необхідно стилізувати лук тредовими аксесуарами.

Цього холодного сезону першочергово радимо звернути увагу саме на шарфи. Теплі, об’ємні, затишні… Вони не лише подарують комфорт, а й стануть ідеальним доповненням зимового аутфіту. Які шарфи варто приміряти цієї зими, та як інтегрувати їх у свій гардероб – розповідаємо далі.

Картатий затишок

Здається, із цим принтом ми більше ніколи не попрощаємося. Це, свого роду, незмінна класика, яка кочує з сезону в сезон і допомагає красуням міксувати образи у стилі туманного Лондона.

Придивися до вінтажних моделей у клановий тартан, віши або «гусячу лапку». Пов’язуй картаті шарфи невимушено довкола шиї або дозволь легко спадати. Для суто елегантного луку поєднуй їх із пальто і трикотажними сукнями, а у повсякденні носи з дутою курткою або об’ємним пуховиком.

Фото: instagram/lydiamillen

Тактильна ейфорія

Варіантів зі штучним хутром було чи не найбільше на подіумах. Дизайнери кутали своїх моделей у м’які шарфи, пропонуючи носити їх, як палантини або ж просто на плечах.

Зауважимо, моделі зі штучним хутром зобов’язані своєю популярністю поверненню моди 70-х. Саме тоді леді носили пальта з хутряними накидками, які робили їх образи максимально жіночними й витонченими. Маєш нагоду спробувати такий модний трюк й у 2020-му. А якщо все ж надаєш перевагу стилю casual, не бійся поєднувати хутряні шарфи з паркою або дублянкою.

Фото: instagram/miumiu

Ультрадовжина

Взимку 2020-го модного Олімпу досягли й шарфи розміру XL. Наприклад, монохромний двометровий великої в’язки можна носити з пуховиком, зимовими кросівками і капелюшком у дусі 90-х. Більш класична інтерпретація – монохромний вовняний, який має ефектний вигляд у дуеті з м’якими штанами та подовженим светром.

Фото: instagram/zoelaz

Фото: instagram/celineaagaard_

Грайлива смужка

Разом із клітинкою не поступається місцем у ТОП-5 головних трендів зимових шарфів і смужка. Ці шарфи найкраще пасують до блакитного деніму та контрасних пальт насичених відтінків. Нехай образ тебе надихне!

Фото: instagram/blaireadiebee

Логоманія

Як заявити про себе, нічого при цьому не сказавши? Тобі в поміч шарфи з логотипами улюблених брендів. І не лише із символами або буквами, а й тематичними фразами. Спершу спробуй носити їх по-чоловічому – поверх костюма. Альтернативний варіант – об’ємний шарф-хустка, який можна зафіксувати на талії за допомогою тонкого шкіряного поясу.

Фото: instagram/alexandralapp_

Нагадуємо, сайт 1plus1.ua регулярно розповідає тобі більше про найгарячіші модні тренди. Читай інші добірки далі: 

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

 

Новини по темі