5 модних тенденцій, які залишаться актуальними в 2020

5 модних тенденцій, які залишаться актуальними в 2020 | Мода | 1+1
Фото: Getty Images

Збережи ці речі у своєму гардеробі.

Поділитися:

Зима вже на порозі, а це означає, що настав час відкривати новий модний сезон. Він нагадує злітну смугу, і перед початком вильоту кожній із нас варто засвоїти інструкцію екіпажу у вигляді ключових модних тенденцій. Світові й вітчизняні дизайнери вже встигли представити чарівні колекції зимових вбрань. І як би нам не хотілося вирушати на шопінг, варто знати, що деякі модні віяння перекочують зі старого року в новий.

Сайт 1plus1.ua зібрав п’ятірку осінніх трендів, які будуть актуальними взимку 2020-го. Тож якщо у тебе вже є сукня у клітинку та флісова панама – готуйся створювати стильні зимові луки.

Клітинка

Цей принт не дарма називають одним із найжіночніших. У ньому й справді прихована елегантність англійських леді. Спідниця, сукня, сорочка або костюм у клітинку вважаються класичними речами, які не виходять з моди протягом багатьох років. Ті, хто носить картаті речі, обирають найпростіший спосіб, як залишатися у тренді та заразом не виходити зі своєї зони комфорту.

Цієї зими обирай стриману та вже визнану культовою клітинку в стилі Burberry або ж навпаки – шотландську відтінку бургунді. Найсміливішим пропонуємо міксувати два різні варіанти клітинки в одному образі. До прикладу, жакет і спідниця можуть мати різні паттерни, але єдину кольорову гаму.

Фото: instagram/victoriabeckham

Фото: instagram/samirnovotny

Шкіра

У новому сезоні шкіра повністю трансформувала уявлення про жіночність. Замість того, щоб одягати моделей у вишукані пальта й сукні, кутюр’є створили новомодний жіночий лук – брутальний і повністю шкіряний.

Отже, взимку матимеш альтернативу – вбратися у маскулінний total black або попрактикуватися зі світлими відтінками. Зверни увагу на шкіряні спідниці міді, сарафани і сукні з басками. Тонка шкіра пастельних відтінків – від стриманого фісташкового до холодного лавандового – урізноманітнить твій зимовий гардероб.

Фото: instagram/fendi

Total беж

Щоб залишити про себе яскраве враження, не обов’язково захоплюватися неоном. Забираємо в осені усі відтінки бежу і переходимо на світлу сторону. Тепер коричневі брюки, класичне бежеве пальто, затишний кашеміровий светр – головні герої твого зимового гардероба.

Фото: instagram/maxmara

Біле взуття

Одними із фаворитів серед осінньо-зимових взуттєвих трендів стали білі чобітки. І хоча багато хто вважає їх абсолютно непрактичними, варто погодитись, що біле взуття якнайкраще підкреслює нашу тендітність.

Фешн-блогери та відомі інфлуенсери вже встигли приміряти різні моделі білого взуття. Особливо актуальними є ugly shoes із масивною підошвою, ботильйони з гострим носом і чоботи-труби.

Фото: instagram/thestylestalkercom

Фото: instagram/csmartfx

Фото: instagram/thestyleograph

Панама

Взимку 2020-го заховатися під полем капелюшка навряд вдасться – усі погляди все одно будуть приковані до тебе. Найтрендовішою моделлю осіннього сезону стала панама. Висока, із шерсті, флісу, декорована бантом або вуаллю – обирати тобі.

А ось поєднувати головний убір варто і з класичними речами, і з casual-одягом. У будні носи панаму з пальто та чоботами на високих підборах. У вікенд виходь на каву з подругами в теплому брючному костюмі, дутій куртці oversize, панамі й «татових» кросівках.  

Фото: instagram/ninaricci

Нагадуємо, наш сайт регулярно розповідає більше про найактуальніші модні тенденції. Читай ще декілька добірок і залишайся у фокусі трендів: 

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі