5 найкращих фільмів з Меріл Стріп

Меріл Стріп: 5 найкращих фільмів акторки
Дивіться підбірку кращих фільмів голлівудської актриси.

Стрічки, які змушують захоплюватися грою голлівудської акторки Меріл Стріп.

Поділитися:

22 червня американській акторці Меріл Стріп виповнилося 68 років. Зірка Голлівуду зіграла у понад 80 фільмах, отримала вісім нагород Золотий глобус та 5 найкращих фільмів Люка Бессонатри статуетки Оскар. 

Меріл Стріп вважають однією із найкращих кіноактрис сучасності. Голівудська акторка працюєв театрі, кіно та на телебаченні. Фільми, де знімалася Стріп, беззаперечно стали улюбленими стрічками, які можна передивлятися знову і знову. 

Щоб не пропустити вартісних фільмів з голлівудською актрисою, дивіться підбірку кращих стрічок з Меріл Стріп. 

Залізна леді (2011)

5 кращих фільмів з Джулією РобертсБіографічний фільм розповідає про життя та політичне зростання однієї з найбільш впливових жінок Маргарет Тетчер. Роль прем'єр-міністра вважають однією з найбільш вдалих у кар'єрі Стріп.

Фільм приніс акторці Оскар, премію BAFTA та Золотий глобус за найкращу жіночу роль.

Мисливець для оленів (1978)

Військова драма про життя трьох друзів до і під час війни у В'єтнамі не залишить байдужим. На створення фільму надихнув роман Три товариші Е.М. Ремарка. Стрічка глибоко показує жахи війни та справжню дружбу у складні часи. Фільм отримав п'ять нагород Оскар.

Крамер проти Крамера (1979)

Що почитати на вихідних: улюблені книжки Валентини ХамайкоФільм-драма розкриває складнощі сімейного життя. Батько, який повністю присвятив себе роботі, не помічає проблем у власній родині. Матір (Меріл Стріп) не витримує постійної відсутності чоловіка і йде з сім'ї, залишивши його з маленьким сином.

За роль у стрічці Меріл Стріп була нагороджена премією Оскар за кращу жіночу роль другого плану.

Диявол носить Prada (2006)

Американська комедія розповідає історію дівчини з невеличкого міста, яка понад усе мріяла зробити кар'єру журналіста. Вона отримує посаду помічниці деспотичного редактора модного журналу, яку чудово вдалося зіграти Меріл Стріп.

Акторка була нагороджена Золотим глобусом за кращу жіночу роль.

З Африки (1985)

Романтична драма на основі автобіографічної книги розповідає історію забороненого кохання та особистої драми заміжньої жінки. Стрічка отримала сім нагород Оскар та Золотий глобус як найкращий фільм.

Новини по темі