Соломія Вітвіцька презентувала проект Переможці у Франції

Соломія Вітвіцька представила проект Переможці разом з воїном АТО
Куратор проекту Переможці, волонтер і ведуча новин ТСН Соломія Вітвіцька разом із українською делегацією.

Виставка проекту Переможці привернула увагу військових з різних куточків світу.

Поділитися:

Соломія ВітвіцькаВ суботу, 21 травня, у місті Лурд відбулося Міжнародне військове паломництво. Солдати різних національностей пройшлися маршем та поклали квіти до меморіалу загиблим у Другій світовій війні. 

Першим в українській делегації ішов учасник соціального мультимедійного проекту Переможці, герой АТО Назар Барилко.

Мені було трошки важко, але я став на коліно. Це, можна сказати, епічна подія в моєму житті, я досі під враженням – відчуваю мороз по шкірі й буду завжди пам’ятати цей день, - поділився емоціями Назар Барилко.

Україну представляли курсанти, воїни АТО, капелани. У заході взяла участь і куратор проекту Переможці, волонтер і ведуча новин ТСН на каналі 1+1 Соломія Вітвіцька.

Під час події в Лурді відбулася презентація проекту Переможці. Військові з усього світу дивились на фото українських воїнів і розпитували про війну на сході Україні.

Західні офіцери, котрі роздивлялися фото Переможців,  висловлювали захват мужністю наших хлопців та жагою до життя. Загалом атмосфера в Лурді була дуже урочистою та святковою, українську делегацію впізнавали та вітали – оплесками та словами підтримки. Коли Назар ішов на протезі на чолі української делегації під час відкриття 58-го військового паломництва, всі тридцять тисяч прочан стежили за кожним його кроком та не стримували емоцій і сліз, - розповіла Соломія Вітвіцька.

Проект доводить, що людина з інвалідністю - повноцінний член суспільства, що має право на комфортні умови життя й рівні права. Переможці підтримує розвиток сучасного протезування в країні, а також здійснює мрії героїв.

Партнер проекту фонд Save Lives Together запрошує всіх охочих приєднатися до розвитку сучасного протезування в Україні та допомогти українським героям

Новини по темі