5 пуховиків, у яких тобі не будуть страшні морози

Наймодніші пуховики 2020 (добірка з фото) | Мода | 1+1
Фото: Koton

Модно і тепло.

Поділитися:

Календарю ми повірили не відразу, але перший сніг переконав: зима не близько — вона вже тут. Час діставати шапку, шарф і зірку сезону — пуховик. Якщо думки про останній викликають у тебе стрес, значить ти просто не знайшла свою модель. Що цілком імовірно, враховуючи обмежену кількість магазинів, які відкриті в Україні.

Та не хвилюйся, купувати білети на літак заради шопінгу не доведеться. Популярні бренди Європи доступні користувачам myMeest — сервісу доставки покупок з іноземних інтернет-магазинів. Як зробити та отримати замовлення, скориставшись його перевагами, дізнаєшся за посиланням.

Ми вже ознайомилися з брендами з каталогу myMeest і обрали трендові моделі пуховиків, які тебе зацікавлять. Для зручності під кожним фото знайдеш посилання, за яким річ можна розглянути детальніше і придбати. Просто натисни кнопку «Перейти» у нижньому правому кутку! 

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Як вигідно і без ризиків купувати речі за кордоном: Секрети онлайн-шопінгу

Oversize

Коли мова йде про пуховики, між поняттями «сучасний» і «об'ємний» можна сміливо ставити знак рівності. Oversize-силуети мають стильний вигляд і з легкістю вміщують кілька додаткових шарів одягу.

Впадати в крайнощі, шукати модель до підлоги або закутуватися у набридлий пуховик-ковдру необов'язково. Універсальна довжина, що пасує до будь-яких образів — міді.

Втім, якщо довіряєш прогнозами синоптиків, які обіцяють , можна наважитися і на короткий пуховик. Але в розумних межах — він має хоча б закривати поперек.

Пуховик-пальто

У зимовому сезоні 2019/20 дизайнери пропонують повертатися до жіночних силуетів. Як це зробити в форматі актуальних об'ємних пуховиків? Достатньо підкреслити талію поясом.

Шанувальницям класики і романтичним натурам сподобаються однотонні в колір пальто, а тим, хто не боїться міксувати стилі — спортивні. Найсміливіший варіант — увиразнити пуховик шкіряним або пластиковим ременем.

Яскраві кольори

Кілька років тому дозволити собі носити верхній одяг божевільних відтінків могли хіба відвідувачі гірськолижних курортів. А сьогодні яскравий пуховик — must try в умовах міста.

Якщо вагаєшся, чи будуть кислотні кольори поєднуватися з рештою одягу, або боїшся втомитися від насиченості, обирай спокійнішу гаму. До прикладу, ніжні пастельні відтінки або, навпаки — темні та глибокі.

Принтовані

Оптимальний варіант є й для тих, кому складно відмовитися від улюбленого картатого тренча або пальто, що імітує шкіру рептилії. Взимку принти також вітаються!

Як і у випадку з яскравими кольорами, безпечніше надати перевагу малюнкам, які завжди в тренді. Горох, смужка, різні види клітинки і тваринні мотиви виглядають цікаво і поєднуються майже з будь-яким гардеробом.

Бонус — можливість створювати стильні образи за допомогою штанів, спідниць і аксесуарів з контрастними або схожими принтами.

Металік

Тим часом як одні будинки моди надихаються естетикою 70-х, інші дивляться далеко вперед. І пропонують додати звичним пуховикам трохи футуристичності.

Поспішати з покупкою моделей-трансформерів із «дизайном майбутнього» поки не варто. Хто знає, яким це майбутнє виявиться насправді... А ось поекспериментувати з металевим блиском на верхньому одязі — можна.

Тканини, підсвічені сяйвом срібла і золота, не такі примхливі, як здається на перший погляд. Якщо загалом крій пуховика лаконічний, навіть у кольорах металік він складе чудову компанію повсякденним і святковим вбранням.

Як зробити та отримати замовлення?

Усе, що тобі потрібно для шопінгу за кордоном — доступ до інтернету і бажання поповнити свій гардероб. Інші турботи візьме на себе зручний сервіс доставки myMeest. Відповіді на всі питання знайдеш за посиланням. Лише кілька кроків — і будь-який із цих пуховиків стане твоїм. 

До речі, котрий сподобався тобі найбільше? Бери участь в опитуванні та отримуй подарунки від myMeest! Імена щасливчиків оголосимо в грудні 2019 року.

poll_content_702

Читай також: 

1. 

2. 

3. 

4. 

Новини по темі