5 способів мати стильний вигляд у холодну пору

Як мати стильний вигляд в мороз
@vikazhurylova

Моді не страшні морози!

Поділитися:

Справжня модниця прагне мати стильний вигляд навіть у морозну зимову пору. Інколи красуням здається, що у холод неможливо носити сукні й мати жіночний вигляд. Ми готові посперечатися і пропонуємо до вашої уваги ТОП-5 модних образів, яким не страшні морози. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Речі зі штучного хутра, які повинні бути у вашому гардеробі

КУРТКА OVERSIZE + СПОРТИВКИ

Такий стрітстайл-образ матиме яскравий й водночас комфортний вигляд. Обирайте куртки насичених відтінків - ультрафіолет, сонячний жовтий, ягідний тощо. Доповнюйте лук сумками-кроссбоді або шоперами. Щодо взуття, до такого зимового образу ідеально пасуватимуть утеплені ugly-sneakers. 

@emilisindlev

@scandinavianfashions

ПАЛЬТО + СПІДНИЦЯ 

У тренді зими 2020-го різноманітні панчохи яскравих кольорів. Оберіть собі до смаку й носіть разом із міді-спідницями й в’язаними сукнями. Міксувати лук можна з теплим зимовим пальто, об’ємним шарфом й окулярами. 

@blaireadiebee

ПУХОВИК + БОТФОРТИ 

Найбільшим рятівником у люті морози є, звичайно ж, пуховик. Однак й у ньому можна мати стильний вигляд! Обирайте трендові моделі пуховиків - oversize, з шировим поясом, з накладними кишенями, оригінальним коміром тощо. Такий верхній одяг ідеально поєднується з ботфортами та класичними моделями сумок. Одягніть на голову федору або елегантну панаму й відчуйте себе парижанкою. 

@dianagloster

ШУБА + ДЖИНСИ

Тепла шуба зі штучного хутра, улюблений светр та зручні джинси - у такому образі не страшно гуляти навіть у найбільші морози! Одягніть спортивну шапку та сумку з лого - і ваш кежуал-образ не залишить нікого байдужим. 

@alina_frendiy

ПАЛЬТО + КОСТЮМ

На піку популярності - костюми у чоловічому стилі. Жіночий костюм із цупкої тканини вдало поєднується з утепленим пальто й чобітками на підборах. Це чудова ідея луку в офісному стилі, адже ви почуватиметесь впевненою у собі й неповторною.

@scandinavianfashions 

Новини по темі