Речі зі штучного хутра, які повинні бути у вашому гардеробі

Модні речі зі штучного хутра
@blaireadiebee

Відчуйте себе королевою!

Поділитися:

Взимку 2019-го жінки в усьому світі втрачають розум від штучного хутра. Ми знаємо, у період морозів стильні речі з хутра стануть вашими фаворитами. Сьогодні ми створили модну добірку із хутряних виробів, що вважаються маст-хевом у гардеробі кожної модниці. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Капсульний гардероб на зиму 2019

ШУБА 

Цього року у моді шуби яскравих відтінків - стигла вишня, насичений pink, ультрафіолет, класичний червоний тощо. Таку шубу можна поєднувати з джинсами та масивними ботами, а також із ніжними сукнями. Обирайте як монохромні шуби, так і варіанти з принтом. 

gettyimages.com

@chiaraferragni

Що стосується довжини шуб, особливо актуальними моделями стали максі та міні. Міні-шуби мають гармонійний вигляд з mom-jeans, брюками високої посадки та вкороченими светрами. А ось довгі шуби компонуйте зі шкіряними легінсами, спідницями-міді, в’язаними сукнями або подовженими світшотами.

@tina_sizonova

@alexandralapp_

НАКИДКА

Накидка з хутра стане актуальним доповненням образу для світської події або вечірки. Переплетіть шалик із хутра навколо шиї, збризніть його улюбленими парфумами - і ви безсумнівно залишатиметесь у центрі уваги.

@blaireadiebee

СУМКА

Вмістка й мила - саме так можна охарактеризувати м’яку сумку із хутра, яка стане вашим незамінним аксесуаром у холодну пору. Цю модель обере жінка, яка іронічно ставиться до себе й оточуючих. Звільніть свою фантазію і не соромтесь!

ВЗУТТЯ 

Обираючи варіанти взуття на зиму 2019, зверніть увагу на моделі оригінальних геометричних форм зі вставками хутра. Такі чобітки розкажуть усе про ваш характер і стиль. 

@baldininiofficial

@chiaraferragnicollection

Ультрамодний вигляд мають бабуші з хутром у стилі Gucci. Їх експресивність можна зменшити, одягнувши улюблені mom-jeans. 

@scandinavianfashions

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймодніші аксесуари на 2019 рік

Новини по темі