5 стильних аксесуарів, які прикрасять твій осінній образ

Модні аксесуари осені: 5 трендів 2019 року
gettyimages.com

Доповни лук трендовими деталями!

Поділитися:

А ти готова до осіннього сезону? Найвідоміші дизайнери вже встигли представити світу нові колекції, у яких зібрано гучні тренди цієї осені. Продовжуй аналізувати модні тенденції разом із нами і дізнавайся, без яких аксесуарів не обійтись восени 2019-го. Адже навіть така маленька деталь може стати відображенням твого стилю й індивідуальності. 

Обруч

Цей аксесуар сміливо можна назвати трендом №1 у модних колекціях. У фокусі обручі, встелені квітами, із елементами геометрії або ж мінімалістичні моделі з оксамиту та шовку. Обирай собі до смаку і прикрашай стильним аксесуаром злегка підкручене волосся. Це справжнє втілення романтики!

Фото: @leletny; @alina_frendiy

Сережки із різних наборів 

Трендові прикраси стануть чудовим доповненням будь-якого осіннього луку: тренчу, пуховика, куртки або пальта. Цієї осені не варто боятися надто яскравих, великих або довгих сережок. Модно навіть комбінувати сережки із різних наборів! До прикладу, це може бути дует мінімалістичної пусети та багатошарової сережки-кільця. 

До того ж у новому холодному сезоні не обійдемось без масивних варіантів, моделей із перлами та камінням, а також ефектних моносережок. 

Фото: @versace; @scandinavianfashions

Шалик 

Схоже, шовкові хустинки не готові покидати тендітні шиї модниць. На перший погляд, це літній варіант аксесуару. Але експерти запевняють — осінні луки із шаликом матимуть не менш гармонійний вигляд. Носи їх зі шкіряною курткою, трикотажною сукнею, а також на контрасті з теплими головними уборами й шерстяними пальто. Такий аксесуар нагадує останній ковток літа, чи не так? 

Фото: @maxmara

Оригінальний пояс 

Цього осіннього сезону модні пояси вражатимуть ефектним дизайном та структурою. Придивись до поясів-корсетів, які можна носити поверх улюбленого жакету або светру oversize. Вони допомагають зробити акцент на витонченій талії і загалом балансують пропорції фігури. 

Фото: @dior

Кольорові колготи 

Схоже, нам не загрожує осіння депресія, адже кольорові колготи знову в моді! Вони не тільки підіймуть настрій у похмуру погоду, а й стануть вдалим доповненням твого аутфіту. Окрім звичайних колгот яскравих барв, дизайнери пропонують звернути увагу на латекс, цупкий неоновий капрон, а також варіанти із найактуальнішими принтами. 

Фото: @blaireadiebee

Більше модних добірок читай на нашому сайті: 

1. Із чим носити горох: Модне поєднання для цієї осені

2. 5 сумок, які стануть хітами цієї осені

3. ТОП-7 наймодніших принтів осені 2019

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі