5 звичок жінок із красивим волоссям

Як мати розкішне волосся
@tanya.gubenko

Робіть ці процедури щодня!

Поділитися:

Краса волосся - результат ретельного догляду. Сьогодні ми розповімо про щоденні звички у догляді за волоссям, що допоможуть мати зачіску мрії. Дотримуйтесь цих порад і залишайтеся красивими!

1. Уникайте термоопалень. Звичайно, кожній з нас кортить мати ідеальне вкладання волосся щоранку. Однак б’юті-експерти радять робити перерви. Уникайте термоопалень настільки часто, наскільки це можливо. До прикладу, у вихідні дні дайте волоссю висохнути самостійно, без фену й вкладіть його за допомогою гелю або пінки.

До того ж важливо користуватися спреями для термозахисту. 

2. Розчісуйте волосся правильно. Обирайте якісні гребінці - для красунь з прямим або кучерявим волоссям підійдуть пластикові гребінці, а жінкам із неслухняним волоссям краще обирати дерев’яні варіанти.

На додаток, важливо розчісувати волосся, починаючи з кінчиків, які найбільше заплуються, а потім переходити до зони коренів.  

3. Мийте волосся у прохолодній воді. Hair-стилісти наголошують - миття волосся гарячою водою призводить до ламкості, сухості, втрати кольору й об’єму. Нехай вода буде кімнатної температури - це корисно як для самого волосся, так і для чутливої шкіри голови!

4. Надавайте перевагу засобам з однієї лінійки. Пам’ятайте, аби відчути, чи підходять вам засоби з догляду за волоссям, необхідно не менше 28 днів. Після цього зберігайте вірність одній і тій самій лінійці. Волосся, на відміну від шкіри голови, не звикає до продукції. Тому згодом, коли відчуєте дискомфорт, спробуйте інші засоби. 

5. Дотримуйтесь правил здорового харчування. На красу волосся впливають не тільки засоби, якими ми користуємось, а й спосіб нашого життя. Зверніть увагу на раціон вашого харчування - жінки із розкішним волоссям споживають продукти, насичені цинком й залізом, а також жирними кислотами. 

Новини по темі