50 концертів під час великої війни: Соломія Вітвіцька з українськими артистами дарує позитивні емоції дітям з «Охматдиту»

50 концертів під час великої війни: як Соломія Вітвіцька з українськими артистами дарує позитивні емоції дітям з Охматдиту

Телеведуча Соломія Вітвіцька провела ювілейний 50-й концерт для підопічних «Охматдиту»

Поділитися:

Ще від березня 2022 ведуча ТСН на 1+1 Марафон Соломія Вітвіцька започаткувала щотижневі концерти в Охматдиті, куди запрошувала українських артистів, аби ті підтримали діток та медиків під час війни. Днями відбувся ювілейний, вже 50-й концерт у стінах НДСЛ «Охматдит».

Соломія Вітвіцька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зібрали понад 75 тисяч гривень на потреби військових: ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька побувала на благодійному заході

«Позитивні емоції однозначно підтримують і надихають! Я побачила на власні очі, як музика може зцілювати! Як з’являються усмішки на обличчях дітей та дорослих. Коли мами підходять і кажуть, що дитина вперше за довгий час спустилася з палати - саме для того, щоб потрапити на наш концерт. Мене це дуже мотивує», - розповідає Соломія Вітвіцька.

Батько з донькою

За майже два роки такі зустрічі стали доброю п’ятничною традицією і для пацієнтів, і для лікарів, і для самих артистів. Підіймали дух дітям майже всі виконавці української сцени - Сергій Танчинець з гурту БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ, Макс Барських, MamaRika, NK, Світлана Тарабарова, Наталія Могилевська, Віталій Козловський, Павло Зібров, гурт Tember Blanche, CHEEV, KHAYAT та багато інших. На ювілейному 50-му концерті до Соломії долучився її колега, ведучий «Голосу країни» на «1+1 Україна» Юрій Горбунов. А свої пісні маленьким пацієнтам того дня подарували  MONATIK, Оля Цибульська, DZIDZIO.

Соломія Вітвіцька

Соломія Вітвіцька

За цей час Соломія Вітвіцька познайомилась з багатьма підопічними Охматдиту, а деяким навіть допомогла здійснити мрії. Так, разом зі знайомими благодійниками втілила бажання 13-річної Каті, котра втратила маму й отримала складне поранення на вокзалі Краматорська у квітні 2022. Дівчині влаштували модну фотосесію та розмістили її на обкладинці дитячого глянцю! Соломія пригадує, що коли Катю виписали, дівчина не хотіла їхати з лікарні й навіть плакала через те, що пропустить наступні концерти. Але вона залишилася у Києві й старається приїжджати щопʼятниці з сестрою і бабусею на концерти.

Соломія Вітвіцька

Соломія Вітвіцька

А 16-річній Насті та її мамі Ліні ведуча допомогла зустрітися з татом, який нині служить в ЗСУ. Команді ТСН вдалося організувати сюрприз і в День Незалежності, під час спецефіру «Незалежність. Хоробрі серця» від команд «Сніданку з 1+1» і ТСН, родина змогла зустрітися, обійнятися, провести час разом.

Соломія Вітвіцька

Соломія Вітвіцька

Новини по темі