6 хитрощів у макіяжі для випадків, коли ви не виспалися

Як замаскувати недосип
Фото: @sashaabo

Як замаскувати ознаки втоми.

Поділитися:

Не завжди оточуючим варто знати, що минулої ночі вам було не до сну. Як ефектно і вдало замаскувати наслідки, які залишає на обличчі недоспана ніч, читайте далі.

Збільште очі

Зазвичай жінки підкреслюють очі темним олівцем. Якщо ви не виспалися – це погана ідея. Темний колір лише зменшить очі і зверне увагу на ваші намагання врятувати ситуацію. Найкращий спосіб візуально збільшити очі – це промалювати внутрішню сторону повіки, між віями й оком, олівцем натурального бежевого відтінку. Це зробить очі більшими і замаскує почервоніння повік.

Використовуйте праймер

Нанесіть праймер з блискучим ефектом. Він чудово відбиває світло, чим вирівнює тон шкіри і надає їй відпочилого вигляду.

Фото: freepik.com

Акцент на губи

Щоб відволікти увагу від недоспаних почервонілих очей, зробіть акцент на губи. Помада яскравого кольору вам у цьому допоможе. Цей  трюк досить старий, проте працює він чудово.

Фото: pixabay.com

Відмовтеся від тонального крему

Насправді тональний крем і його щільні текстури, які покликані вирівнювати тон шкіри та ховати недоліки, з невиспаним обличчям може зіграти злий жарт. Тональний крем тільки підкреслить несвіжий вигляд. Краще скористайтеся зволожувальним кремом і праймером: тоді ви виглядатимете значно природньо.

Фото: @models1

Не забудьте про рум'яна

В даному випадку віддавайте перевагу не рожевим, а абрикосовим відтінкам, інакше обличчя може здаватися почервонілим.

Фото: unsplash.com

Підкресліть брови

В жодному випадку не робіть акцент на брови олівцем. Краще використовуйте тіні. Виразні брови додадуть вашому стомленому обличчю охайності і доглянутості. І ніхто навіть не здогадається, що ви не виспалися. В оформлені брів головне пам'ятати: темніші тіні — на краєчки, світліші — на середину брови.

Фото: @poutedmagazine

Новини по темі