6 подій, які ми з нетерпінням чекаємо 2018 року

6 подій, які ми з нетерпінням чекаємо 2018 року

Що цікавого готує для нас нинішній рік.

Поділитися:

Ми вже відчинили двері у 2018-й. Новий рік обіцяє здивувати гарними подіями, які не оминуть й Україну. Саме час зазирнути в найближче майбутнє.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найочікуваніші прем’єри січня на 1+1

ЗИМОВІ ОЛІМПІЙСЬКІ ІГРИ

Столицею 23-ої зимової Олімпіади обрано місто Пхьончхан (Південна Корея). Саме там з 9 до 25 лютого відбудуться міжнародні спортивні змагання.

Форму, в якій українська збірна пройде на церемонії відкриття Олімпійських ігор, представлять 23 січня. Цього дня також відбудуться офіційні проводи національної команди на змагання до Республіки Корея.

Цікаво, що на Олімпіаді окрім медалей спортсмени отримають особливі призи – статуетки у вигляді талісманів Ігор білого тигра і гімалайського ведмедя.

ОСКАР

Дата проведення 90-ої церемонії премії Оскар призначена на 4 березня. Нагороди за заслуги у сфері кінематографу отримуватимуть у театрі Долбі (Лос-Анджелес). А перелік номінантів на премію дізнаємося невдовзі – 23 січня.

ЄВРОБАЧЕННЯ-2018

Цього року престижний пісенний конкурс відбудеться у Лісабоні 8, 10 та 12 травня. Це вперше Португалія прийматиме у себе вдома Євробачення.

Однією з особливостей минулорічного пісенного змагання, яке пройшло в Києві, стало те, що його провели троє чоловіків – ведучий проекту Інспектор. Міста Володимир Остапчук, учасник Танців з зірками Олександр Скічко та ведучий Тимур Мірошниченко.

А ось ведучими Євробачення-2018 стануть чотири жінки – Філомена Каутела, Сільвія Альберто, Даніела Руа та Катаріна Фуртадо.

Нагадаємо, що півфінали нацвідбору Євробачення-2018 заплановано на 10 і 17 лютого, фінал – 24 лютого. До складу журі ввійшли тренер Голосу країни-8 Джамала, співак Андрій Данилко та композитор, саунд-продюсер гурту ONUKA Євген Філатов.

КОРОЛІВСЬКЕ ВЕСІЛЛЯ

Цієї весни стосунки принца Гаррі та акторки Меган Маркл, що тривають приблизно півтора роки, нарешті увінчаються весіллям. Урочиста подія відбудеться 19 травня в каплиці Святого Георгія в Віндзорському замку. Тож чекаємо подробиць видовищного свята!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 найгучніших весіль 2017 року

Фото: instagram.com/kensingtonroyal

ПОПОВНЕННЯ В КОРОЛІВСЬКІЙ РОДИНІ

І знову прикує до себе увагу королівська родина. Цього року Кейт Міддлтон та принц Вільям стануть втретє батьками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий бебі-бум: Хто народить у 2018

Фото: instagram.com/kensingtonroyal

ФІНАЛ ЛІГИ ЧЕМПІОНІВ У КИЄВІ

Уперше в українській історії головний футбольний трофей Європи розіграють у Києві на НСК Олімпійський. Фінальний матч відбудеться 26 травня.

 

Новини по темі