7 найгучніших весіль 2017 року

Пригадаймо романтичні епізоди цього року, сповнені кохання та ніжності.

Поділитися:

Прикметно, що 2017 рік був багатим на весілля. 1plus1.ua пропонує пригадати найяскравіші з них.

ВЕСІЛЛЯ ДЖАМАЛИ

Улітку 2017 року співачка та тренер Голосу країни Джамала сказала «так» своєму коханому Бекіру Сулейманову. Пара одружилася в Ісламському культурному центрі міста Києва.

Закохані склали обітниці, дотримавшись обряду ніках: Джамала із покритою головою та наречений у національному головному уборі.

Нагадаємо, що нещодавно співачка підтвердила, що чекає на первістка.

ВЕСІЛЛЯ БУРАКА ОЗЧИВІТА

29 червня цього року у Стамбулі побралися відомі турецькі актори – Бурак Озчивіт і Фахріє Евджен.

Довгоочікуване весілля відбулося у вузькому родинному та дружньому колі на віллі Sait Halim Paşa, що на узбережжі Босфорської затоки.

ВЕСІЛЛЯ СВЯТОСЛАВА ГРИНЧУКА

Також у червні відбулося весілля ведучого 1+1 Святослава Гринчука та журналістки Христини Дрогомирецької. Основна весільна церемонія відбулася в Одесі, на березі Чорного моря у колі батьків. А велике святкування пройшло пізніше у Львові.

А восени у закоханих народилася донька.

ВЕСІЛЛЯ НАТАЛКИ ДЕНИСЕНКО

Також цього року вийшла заміж зірка серіалу Село на мільйон. Її обранцем став актор Андрій Фединчик. У весільну подорож закохані вирушили на райські Мальдіви. Восени у пари народився син Андрій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталка Денисенко розповіла, як вагітність змінила її життя

ВЕСІЛЛЯ ОЛЕКСАНДРА СКІЧКА

5 вересня побралися ведучий Євробачення-2017 та учасник Танців з зірками Олександр Скічко та Єлизавета Юрушева. Весілля відсвяткували у Грузії.

Олександр та Ліза зізналися, що їх свідоцтво про шлюб було повністю грузинською мовою. Після церемонії молодята вирушили на вертольоті в гори. Там вони знялись у романтичній фотосесії на тлі гарного пейзажу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перші подробиці весілля Олександра Скічка та Єлизавети Юрушевої (фото)

ВЕСІЛЛЯ ЗІРОК ГОЛОСУ КРАЇНИ

Ще одна романтична подія цієї осені. Її винуватцями стали учасники команди Сергія Бабкіна у шоу Голос країни та вокалісти Танців з зірками Віра Кекелія й Роман Дуда. Пара влаштувала «весілля для двох», про що завжди мріяла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віра Кекелія та Роман Дуда поділилися весільними фото

ВЕСІЛЛЯ ДМИТРА КОМАРОВА

Цікаво, що під час експедиції до Японії телеведучий та перший холостяк України Дмитро Комаров відчув себе у ролі нареченого. Його дружиною стала японка, яка виховує доньку.