6660 грн від Норвезької ради у справах біженців в Україні: хто та як може отримати

Як отримати 6660 грн від Норвезької ради у справах біженців в Україні: інструкція

ВПО можуть отримати кеш-допомогу від Норвезької ради.

Поділитися:

Норвезька рада у справах біженців в Україні (NRC) відкриває реєстрацію на отримання багатоцільової грошової допомоги для внутрішньо переміщених осіб та людей, які проживають у районах, постраждалих внаслідок бойових дій та потребують термінової фінансової підтримки для забезпечення основних потреб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Безкоштовні продуктові набори пенсіонерам та ВПО: де та як отримати допомогу

Хто отримає допомогу від Норвезької ради у справах біженців

Реєстрація триватиме до 20 березня 2023 року, відкрита для всіх серед зазначених вище категорій, проте, грошову допомогу буде надано найуразливішим категоріям з-поміж людей, які зареєструвалися. 

Сума допомоги становить 6660 грн, що дорівнює 2220 грн на три місяці на кожного члена сім’ї, але не більше як на п’ять осіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підвищення пенсій та нові правила виплат військовим: які зміни чекають українців з 1 березня

Як отримати допомогу 6600 грн

Виплата здійснюється на український банківський рахунок або за допомогою переказу MoneyGram для людей, у яких немає банківського рахунку. 

►Для того, щоб зареєструватися, необхідно завантажити один із месенджерів WhatsApp або Viber на свій смартфон. Для реєстрації через WhatsApp треба додати до контактів номер 0 800 609 844 та відправити на нього повідомлення з текстом «Привіт». 

►Для реєстрації через Viber, треба буде відскакувати QR-код, який розміщений на картинці. Після цього у своєму діалоговому вікні ви отримаєте повідомлення з інструкціями, яких необхідно дотримуватися для успішної реєстрації. 

►Якщо через велике навантаження на систему виникнуть технічні збої, не хвилюйтесь і спробуйте зареєструватись пізніше. Для отримання додаткової інформації звертайтесь за номером «гарячої» лінії NRC 0 800 302 007 або напишіть на адресу електронної пошти ua.info@nrc.no. 

Більш детально з інструкцією для реєстрації можна ознайомитися на інфографіці нижче:

фінансова допомога

фінансова допомога

фінансова допомога

Новини по темі