Осінній колір, який закохує з першого погляду: 7 відтінків, які влучно доповнять ваш темно-синій образ

7 кольорових поєднань з темно-синім, які зроблять ваш образ незабутнім
Getty Images

Від класики до експериментів: 7 несподіваних кольорових дуетів з темно-синім

Поділитися:

Темно-синій колір — це завжди виточена класика. Цей колір підходить для будь-якого сезону, але саме цієї осені про його шалену популярність пишуть, здається, чи не всі експерти в індустрії моди.

Він поєднується, як із теплими, так і з холодними відтінками, що робить його універсальним варіантом для осінніх образів. Це допоможе вам створити багатошаровий і стильний гардероб, який буде доречним в будь-якій ситуації.

Якщо ви шукаєте з якими кольорами найкраще поєднати темно-синій цієї осені, то ми підібрали 7 відтінків, що точно допоможуть доповнити ваші майбутні модні образи.

1. Коричневий

Темно-синій виглядає особливо стильно у поєднанні з теплими земляними та коричними відтінками. Ці кольори створюють м'який контраст, надаючи образу елегантної витонченості.

Спробуйте поєднати коричневе пальто з темно-синім платтям — це гармонійне поєднання для будь-якого осіннього дня.

Мода
Getty Images

2. Сірий

Сірий колір — це сучасний та багатогранний вибір, особливо в його холодних варіаціях. Поєднання темно-синього з сірим додає образу стриманого шику.

Для офісного стилю, приміром, темно-синій жакет і сірі штани чи спідниця виглядатимуть витончено і професійно. Цього сезону особливо актуальні холодні відтінки сірого.

Мода
chicneutrals/Instagram

3. Червоно-коричневий

Цей колір нагадує темні відтінки осіннього листя та створює розкішний контраст із темно-синім. Червоно-коричневий — це сміливий відтінок, який додає глибини образу.

Червоно-коричневий в поєднанні з темно-синім створить ефектний образ, підкреслюючи одночасно осінній настрій і витонченість.

Мода
Getty Images

4. Жовтий

Якщо вам подобаються яскраві деталі, то жовтий колір стане чудовим вибором. Жовтий трикотаж з темно-синіми штанами додасть вашому образу грайливості й енергійності.

Наприклад, жовті рукави кофтинки, що визиратимуть з-під темно-синього пальто також створять цікаву динаміку і зроблять ваш образ більш виразним і неочікуваним.

Мода
seu.estilo.elegante/Instagram

5. Чорний

Забудьте про старі правила моди! Темно-синій і чорний разом створюють ефектну комбінацію. Це поєднання довгий час вважалося табу, але модні тенденції останніх років показали, що вони прекрасно поєднуються.

Чорний додає загадковості й драматичності темно-синьому і цей дует виглядає стильно, як на денних прогулянках, так і на вечірніх заходах.

Мода
Getty Images

6. Білий

Для контрастного, але водночас класичного вигляду, темно-синій і білий — ідеальне поєднання. Білий додає свіжості та чистоти й робить образ легким і сучасним.

Наприклад, темно-синя сорочка у парі з білими штанами — це стильний вибір, який підійде, як для повсякденних, так і для урочистостей.

Мода
Getty Images

7. Блакитний

Блакитний разом з темно-синім створюють тональний дует, який виглядає дуже гармонійно. Блакитні светри чи аксесуари підкреслять глибину темно-синього, додаючи образу легкості.

Особливо цей колір підійде для повсякденного стилю або стриманого кежуалу.

Мода
withloveleenabaya/Instagram

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Елегантна та універсальна модель: наймодніші джинси осені 2024, які обирають французькі модниці

Новини по темі