«Я не боюся зморшок», — відверта Надія Мейхер

Надія Мейхер відверто розповіла про своє ставлення до зморшок
Фото: jetsetter.ua

36-річна артистка розповіла про своє ставлення до віку.

Поділитися:

В інтерв’ю виданню Viva! артистка Надія Мейхер зізналася, що абсолютно спокійно ставиться до слідів віку на своєму обличчі. Зірка розповіла, що лякає її більше:

«Я не боюся зморшок. Мене турбують не стільки зовнішні зміни, скільки внутрішнє наповнення. Я завжди, скільки себе пам'ятаю, спілкувалася зі старшими людьми, мені був цікавий їхній життєвий досвід, погляди, позиція.

Вік — це насправді круто! Вік дає свободу бути собою і займатися чим хочеться. Значно страшніше зморшок для мене внутрішня «зупинка», коли людина перестає розвиватися, коли він вважає, що вже всього досяг».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Червоний капелюх і глибоке декольте: Надія Мейхер показала пікантні фото

Фото: @nadyameiher

Також Надія розповіла, якої позиції дотримується у вихованні своїх трьох дітей.

«Для молодших дівчаток — Маші й Ані — я точно поки мама. Але думаю, з часом, коли дочки постаршають, наші стосунки будуть змінюватися, ставати більш рівноправними. Синові Ігорю в серпні виповниться 17, у нього зараз важливий період становлення, незалежності, коли він сам хоче приймати рішення. І я зрозуміла, що найкраще, що можу зробити — не набридати порадами і в потрібний час бути поруч»

Щоправда, інколи артистці хочеться натиснути на сина «авторитетом», однак і не хочеться надто ним опікуватися.

Я якось глобально довіряю Ігорю — бачу, що він інтуїтивно правильно обирає друзів, компанію. А підліткові шишки — ну а хто їх не набивав? За моїми спостереженнями, якщо дитині забороняти помилятися, якщо стелити весь час соломку, потім може так впасти, що всім мало місця буде. Так що я за свободу і довіру», — вважає Надія Мейхер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співачка Надія Мейхер показала пристрасні танці з партнером Наталі Могилевської

Новини по темі