"Я став більш сентиментальним", — Тімур Мірошниченко про оновлений ЖВЛ, та як змінився за рік повномасштабної війни

Тімур Мірошниченко: про оновлений ЖВЛ та як змінився за рік повномасштабної війни

Ведучий 1+1 Тімур Мірошниченко розповів, яким буде оновлений ЖВЛ, як йому працюється з Вірою Кекелією, та як він змінився за час війни.

Поділитися:

27 лютого об 11:00 на телеканалі 1+1 Україна стартує новий сезон програми про життя відомих людей ЖВЛ, яка занурює глядачів у відверті історії та розповідає новини про знаменитостей. У нових сюжетах покажуть героїв нашого часу — гумористів, акторів, співаків, спортсменів, волонтерів, бізнесменів, політиків та інших цікавих гостей, які під час повномасштабного вторгнення активно проявили свою громадянську позицію. В ексклюзивному інтерв'ю сайту 1+1 ведучий програми Тімур Мірошниченко розповів, яким буде новий сезон ЖВЛ, як йому працюється в команді з Вірою Кекелією, та як він змінився за рік повномасштабної війни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тімур Мірошниченко розповів, як його діти перейшли на українську мову

Що ви відчули, коли отримали пропозицію стати ведучим ЖВЛ? 

Все відбулося дуже швидко. На одному з ефірів "Сніданку з 1+1" до мене підійшли представники команди ЖВЛ і запитали, чи не проти я спробувати себе в якості ведучого. Не роздумуючи жодної секунди, я сказав, що з величезною радістю стану ведучим цього прекрасного проєкту, який так сильно люблять глядачі 1+1, зокрема моя мама. Мені здається, це був найкоротший кастинг у моєму житті (сміється). Насправді команда ЖВЛ є частиною нашої великої команди "Сніданку  з 1+1", "Твого дня", "Твого вечора". Ми всі вже давно стали великою родиною, яка особливо зблизилася протягом за рік повномасштабного вторгнення. 

Тімур Мірошниченко та Віра Кекелія

Як вам працюється у команді з Вірою Кекелією? 

Надзвичайно круто! Ми знайомі дуже давно, часто перетиналися на різноманітних фестивалях, концертах, вечірках і, звісно, зустрічалися в стінах 1+1, коли Віра приходила на записи ЖВЛ. Вона надзвичайно щира, відкрита, приємна і проста людина, а це дуже безцінно. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучий 1+1 Тімур Мірошниченко планує усиновити дитину після війни: «Це вже прийняте рішення»

Яким буде оновлений ЖВЛ? Чого чекати глядачам?

Україна та українці вже не такі, як були до 24 лютого 2022 року. Сьогодні під зірками ми маємо на увазі далеко не завжди співаків, акторів чи політиків. Найчастіше це сміливі, надзвичайно сильні українці, які прославилися за цей рік як військові, волонтери, медики, енергетики тощо. Це герої нашого часу. Про них ми будемо говорити. Про них хочеться розповідати якомога більше! Звісно, про артистів теж буде багато чого, адже за цей час з'явилися нові імена, які підкорюють музичні чарти. Ми робимо новий сезон ЖВЛ, щоб українці не забували, хто насправді герой, а хто — зрадник.

Тімур Мірошниченко

Якою ви бачите місію ЖВЛ як ведучий?

ЖВЛ — це ще один ковток мирного життя, тому що проєкт завжди мав дуже високі показники в українському телепросторі, а отже є цікавим та важливим для глядачів. Саме тому повернення ЖВЛ в ефір — ще один промінчік надії, що перемога все ближче. Це така собі терапія, тому що цей проєкт світлий, позитивний та водночас просвітницький, адже ми розповідаємо, хто є справжнім героєм нашого часу, а хто — не дуже сміливою та відповідальною людиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Пережиток радянської системи — дитбудинки — треба поступово ліквідувати": Тімур Мірошниченко про труднощі усиновлення та про те, як змінився за цей рік війни

У новому сезоні ЖВЛ ми побачимо справжніх героїв нового часу. А хто для вас став героєм нового часу за рік повномасштабної війни? Які люди вас надихають? 

Цих героїв надзвичайно багато. Це сотні, тисячі, а то й мільйони людей. Мене надихають люди, які зранку 24 лютого зрозуміли, що їхня головна місія — будь-якими способами наближати нашу перемогу. Це наші військові, волонтери, представники критичної інфраструктури, енергетики, медики. Серед волонтерів, мабуть, найбільшим відкриттям для мене став Денис Христов, мій давній знайомий, колега, який до 24 лютого вів розважальні проєкти, а після став проводити більшість часу в найгарячіших точках нашої країни, допомагаючи і вмовляючи людей виїжджати. Мене надихають наші журналісти, які більшість свого часу проводять на фронті, показуючи українцям і всьому світу, що там відбувається. Серед військових героїв навіть не злічити: починаючи від неймовірних хлопців з полку Азов, якими пишається і захоплюється весь світ, і продовжуючи командирами та звичайними хлопцями, які своїми подвигами щодня перевертають уявлення світу про те, на що здатна людина, українці. 

Як ви змінилися за рік повномасштабної війни?

Змінилося розуміння того, що насправді важливо, відбулася тотальна переоцінка цінностей. Матеріальне стало неважливим. Для повсякденного життя, як показала практика цього року, достатньо мати лише те, що влазить в невеличку валізку. Важливі рідні, твоя сім'я, друзі. Треба пам’ятати, що ти не один, і ми разом. Плекати в собі небайдужість, цінувати можливість допомогти тому, хто просить, і робити це. Ми з дружиною вирішили стати прийомними батьками для однієї із сиріт війни і йдемо до цього. Однозначно за цей рік я став більш сентиментальним, став більше плакати. Розчулити мене стало значно простіше. Перші місяці після повномасштабного вторгнення, коли я був ефірі "Сніданку з 1+1", не плакати від тих історій, які ми розповідали про людей, їхні вчинки, було неможливо. Тож бережемо Україну, донатимо на ЗСУ, наближаємо перемогу.

Дивіться ЖВЛ з 27 лютого об 11:00 на телеканалі 1+1 Україна!

Новини по темі