Ахтем Сеітаблаєв, Володимир Ращук, Олександр Печериця: як зірки фільмів і серіалів 1+1 захищають зараз Україну

Як актори фільмів і серіалів 1+1 воюють за Україну: сюжет "Сніданку з 1+1"

Хто з акторів, відомих глядачам 1+1, пішов захищати Україну до лав ЗСУ чи територіальної оборони?

Поділитися:

Актори театру і кіно, серіалів, режисери та представники інших творчих професій після початку повномасштабного вторгнення росії до України взяли до рук зброю, щоб захищати рідну землю і народ. Серед них і зірки фільмів, серіалів, шоу, добре відомі глядачам 1+1. Хто змінив знімальний майданчик на військову форму? Дивіться у сюжеті "Сніданку з 1+1":

Актор і режисер, фіналіст шоу "Танці з зірками" 2017 року Ахтем Сеітаблаєв з перших днів війни записався до лав територіальної оборони Києва. Також Ахтем активно волонтерить, збирає кошти на потреби ЗСУ разом з іншими колегами-акторами. У себе в Instagram Сеітаблаєв писав:

"За всі ці дні та ночі знов прийшов до давно всім відомого висновку: "Роби те, що можеш робити, там, де ти є, та з тим, що маєш".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Це для мене вражаюча історія справжнього побратимства та братерства: у «Сніданку 1+1» Ахтем Сеїтаблаєв розповів, чому вночі йому несподівано зателефонував азовець з позивним «Калина»

Актор театру імені Лесі Українки Володимир Ращук більше відомий широкому загалу глядачів за ролями у серіалах "Центральна лікарня" на каналі 1+1 та "Ангели" на каналі 2+2. В перший же день повномасштабного вторгнення він вирішив йти захищати свою країну до лав ЗСУ. Своє рішення актор коментує так:

"Зібрався і пішов себе шукати, де я можу бути корисним".

У Ращука був "білий" військовий квиток: через старі травми (зокрема у нього навіть був перелом хребта) Володимир був непридатний до військової служби навіть у воєнний час. Проте це не зупинило актора, він стояв на своєму, і таки потрапив до ЗСУ. Ращук брав участь у боях за Ірпінь, Бучу, Гостомель, але наважче випробовування чекало на нього далі, на Луганщині. Актор каже:

"Нас кинули в Рубіжне, і там було пекло".

У боях на Луганщині Володимир Ращук отрима 3 контузії, 2 травми. Зараз він керує батальйоном "Свобода".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Хліб – святе», – співачка Jamala емоційно розповіла про злочинні дії росії, які підривають продовольчу безпеку світу

Актор театру імені Івана Франка, добре відомий глядачам 1+1 за роллю у фільмі "Століття Якова" Олександр Печериця теж взяв до рук зброю і записався до лав ЗСУ. Він зізнається, що в першу чергу зробив це для свого сина, щоб він жив у мирній Україні і йому ніколи більше не довелося переживати нічого подібного. В соцмережах Олександр пише:

"Ми маємо рухатися вперед, розвиватися і ставати кращими. #славазсу #славаукраїні💙💛"

Разом з такими мужніми захисниками Україна вперто рухається до перемоги над російським агресором. Лише спільними зусіиллями і за допомогою боротьби на всіх фронтах ми зможемо подолати агресора і відродити нашу державу.

Фото: соцмережі акторів

Новини по темі