Як налагодити роботу печінки

Як налагодити роботу печінки | 1+1
Фото: Unsplash

Не зволікай!

Поділитися:

Напевно, кожен стикався з проблемами травлення та відчуттям важкості у правому підребер'ї, а інколи й з нерегулярністю в роботі кишківника. Якщо такі неприємності трапляються часто та тривають довго, вони негативно впливають на наше самопочуття та навіть погіршують стан шкіри. Ми відчуваємо втому, зниження працездатності, дратівливість. І частою причиною таких симптомів є порушення функцій «головної лабораторії організму» – печінки. Адже відомо – злагоджена робота органів шлунково-кишкового тракту – запорука хорошого травлення та важлива умова для комфортного життя.

Фото: freepik.com

Захворювання гепатобіліарної системи – одна з найактуальніших проблем сучасної медицини. В епоху надзвичайно швидкого ритму життя ми часто не помічаємо, який тягар накладають на організм наші щоденні вподобання та звички. Жирна та багата на вуглеводи їжа, тривалі перерви між прийомами їжі, дефіцит фізичної активності, підвищене навантаження на нервову систему, хронічні стреси – все це може призвести до затримки відтоку жовчі та порушень функцій печінки, яка захищає нас, знешкоджуючи та виводячи з організму шкідливі продукти метаболізму.

Фото: Unsplash

Боротьба з цією проблемою, безумовно, потребує комплексного підходу, який, окрім зміни способу життя та харчових звичок, може включати медикаментозні засоби. У такому разі особливої уваги заслуговує препарат АЛОХОЛ вітчизняної компанії ПАТ НВЦ «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод». АЛОХОЛ має понад 50-річну історію успішного застосування та забезпечує не просто полегшення симптомів, але й боротьбу з причинами їх виникнення.

Лікарський засіб містить низку компонентів рослинного та тваринного походження, серед яких порошок сушеного часнику, подрібнене листя кропиви, активоване вугілля та суха жовч. Ретельно підібраний склад препарату покращує секрецію жовчі та стимулює синтез жовчних кислот. Ба більше, АЛОХОЛ сприяє прискоренню току жовчі жовчовивідними шляхами, рефлекторному підвищенню моторики шлунково-кишкового тракту, пригніченню процесів бродіння та газоутворення. Вкрай важливою властивістю препарату є зниження можливості випадіння холестерину в осад, що запобігає утворенню каменів у жовчному міхурі.

Тож тим, хто страждає на порушення відтоку жовчі (дискінезію жовчного міхура), хронічний холецистит чи закреп, потрібно звернути увагу на  АЛОХОЛ – перевірений лікарський засіб, який виробляють згідно зі стандартами GMP*. Без стресу для організму АЛОХОЛ нормалізує функції жовчовивідних шляхів і печінки, попереджає утворення каменів у жовчному міхурі, забезпечує ефективну детоксикацію, поліпшує загальне самопочуття, зменшує біль у правому підребер'ї, а також сприяє зникненню диспептичних явищ.

Пам'ятай, що турбота про печінку має бути невід'ємною частиною твого здорового способу життя. А відповідальний підхід до лікування та вчасно отримана консультація спеціаліста дозволять уникнути небажаних побічних ефектів та забезпечити максимальну терапевтичну дію препарату.

*GMP – (Good Manufacturing Practice або Належна Виробнича Практика) – це міжнародний стандарт, який встановлює вимоги для виробництва і контролю якості лікарських засобів, а також спеціальні вимоги для виробництва активних фармацевтичних субстанцій та окремих видів лікарських засобів. Стандарт GMP – це забезпечення якості на всіх етапах виробництва – від моменту надходження вихідної сировини і пакувальних матеріалів на підприємство до відвантаження готової продукції на склад.

Новини по темі