Як носять хижий принт королівські особи: Розглядаємо на прикладах

Як носять хижий принт королівські особи: Розглядаємо на прикладах | Мода | 1+1
Фото: Getty Images

Справжні бунтарки!

Поділитися:

Речі з модним анімалістичним принтом вже давно стали частиною гардероба королівських осіб. Сьогодні 1plus1.ua пропонує роздивитися, як представниці аристократії інтегрували досить сміливий тренд у суворі рамки протоколу. Вони дозволяють собі краплинку бунтарства, тож чому би не наважитися й тобі? 

Можливо, хтось і досі вважає, що королівська мода — це лише однотонні костюми, сукні та спідниці нижче коліна. Та насправді класичний гардероб може включати більш непередбачувані речі й гарячі тенденції з подіумів. І нашим героїням вдається носити їх так, що ми часто не помічаємо ці маленькі «витівки» в образах. 

До прикладу, днями королева Іспанії Летиція обрала елегантну блузу й повітряну спідницю бренду Victoria Beckham із диким принтом, які доповнила ефектними туфлями-човниками Carolina Herrera і червоним клатчем. 

Фото: instagram/queenletizia

А ось британські герцогині Меган Маркл і Кейт Міддлтон надали перевагу чорно-білому анімалізму. Герцогиня Сассекська обрала легку літню сукню для поїздки до Африки, а Кейт приміряла пальто з принтом далматин під час вагітності. 

Фото: Getty Images

Тваринні мотиви також припали до душі онуці королеви Єлизавети ІІ — британській принцесі Євгенії, ще одній спадкоємиці британського престолу — леді Амелії Віндзор, а також кронпринцесі Данії Мері. Дивись!

Фото: Getty Images

Як правильно носити тваринний принт у повсякденні — дізнавайся у відео: 

Більше новин про те, як зірки приміряють одяг із хижими мотивами читай далі: 

1.  

2.  

3.  

Новини по темі