Як носити об'ємний светр: 5 ідей, які ви захочете повторити

Об'ємні светри: як і з чим носити навесні (фото)
Unsplash

Вчимося мати стильний вигляд у моделях oversize цієї осені.

Поділитися:

Одяг oversize вже котрий сезон штурмує подіуми і прилавки магазинів. Якщо вам досі здається, що об'ємні светри ховають всі переваги фігури і перетворюють вас у безформну кулю, значить ви просто не вмієте їх правильно носити. Одяг на кілька розмірів більше може виглядати жіночно і стильно одночасно. Ось прості ідеї, як і з чим носити об'ємний светр восени 2019.

Частково заправленим у штани

@nicoleballardini

Як і сорочки та футболки, об'ємні светри теж можна заправляти в брюки або джинси. Але не повністю: щоб образ виглядав цікавіше, достатньо заправити лише передній край. Як бонус — додатковий акцент на талії, якого в прохолодну пору часто не вистачає.

Підперезаний ременем

@jesschamilton

Ще один спосіб наблизитися до силуету пісочного годинника. Одягніть об'ємний светр з довгою плісированою спідницею, а зверху просто підперезайте шкіряним ременем. Особливо актуальні широкі шкіряні та масивні вінтажні. Якщо на спідниці та светрі немає яскравих принтів, сміливо вибирайте пояс із великою пряжкою.

Під джинсовим комбінезоном

@live.love.chardonnay

Щоб відчувати себе комфортно і вільно, краще надати перевагу злегка вкороченому об'ємному светру, а одну з лямок комбінезона спустити з плеча, як на фото.

Зверху сукні

@linneafunks

Улюблені літні сукні можна носити й восени. Просто утеплюйте їх светрами в тон. За рахунок поєднання різних фактур — легкої тканини і в'язки — можна отримати одразу +100 до стилю. 

Із цікавими текстурами

@fashionagony

Шкіра, оксамит і вельвет на піку популярності. Светр oversize в поєднанні зі спідницею прямого крою або брюками з цих матеріалів виглядає модно. Крім класичного чорного, зверніть увагу на шоколадний, винний і гірчичний відтінки.

Новини по темі