Як обрати тональний крем за типом шкіри

Як правильно обирати тональний крем
@thestylevisitor

Дізнайтеся, на які тональні основи варто звертати увагу цієї осені.

Поділитися:

Тональний крем вже давно став одним із найголовніших компонентів косметички кожної красуні. Для нового холодного сезону б’юті-знавці розробили нові формули кремів, що захистять обличчя від вітру, створять матуючий ефект, добре зволожать шкіру й забезпечать рівний тон обличчя на увесь день. Як правильно обирати тональний крем цієї осені відповідно до вашого типу шкіри - читайте далі. 

ЛЕГКА ТЕКСТУРА 

Тональний крем на вашому обличчі не повинен мати вигляд маски. Моді на напівпрозорі тональні основи можна подякувати герцогині Меган Маркл, яка не хоче ховати своє фірмове ластовиння під товстим слоєм макіяжу. Навіть професійний макіяж цьогоріч пропагує тренд прозорості, легкості й природності. 

Фото: gettyimages.com

СТІЙКІСТЬ 

Якщо ви обираєте тональний крем легкої текстури, це не означає, що він буде менш стійким. Якісний засіб забезпечить матуючий ефект та стійкість до 12 годин. Аби освіжити макіяж після важкого робочого дня або перед важливою подією, достатньо протерти Т-зону матуючою серветкою. 

ПРАВИЛЬНИЙ ВІДТІНОК 

Як би парадоксально не звучало, але у цьому випадку для кожного відтінку шкіри існує тільки одне правильно - аби не помилитись з кольором тонального крему, оберіть на один відтінок світліший. Таке трюк особливо доречний в осінньо-зимовий період. Б’юті-експерти також радять змішувати декілька відтінків тональних основ для досягнення свого ідеального кольору. 

@lorealmakeup

ЗВОЛОЖЕННЯ 

Ваш тональний засіб не повинен викликати подразнення, не дозволяти шкірі дихати й провокувати появу висипів. Перед тим як купувати крем, прочитайте його склад на етикетці і перевірте наявність вітамінів, антиоксидантів, зволожуючих, заспокоюючих та антивікових компонентів, а також термін його придатності. Крім того, важливо правильно доглядати за шкірою перед та після нанесення основи. Обов’язково вмивайте обличчя і наносьте живильний крем. Доречно також користуватися праймером перед нанесенням тонального засобу для забезпечення максимальної стійкості макіяжу. Закріпляйте макіяж пудрою.

 

@thestylevisitor

SPF-ЗАХИСТ 

Навіть в осінню пору рекомендується обирати тональний крем із сонцезахисним ефектом. Такий крем вважається більш стійким, а також захистить вашу шкіру від шкідливих ультрафіолетових променів, зробить її сяючою й здоровою. 

Новини по темі