Як перетворити діловий костюм на вечірній: Вчимось у Джамали

Джамала показала, як перетворити діловий костюм на вечірній (фото) | 1+1
Фото: Jetsetter

Класна ідея – і в офіс, і на вечірку.

Поділитися:

Учора співачка Джамала побувала на гала-прем’єрі фільму «Ціна правди» – спільної кінороботи України, Польщі та Великобританії. Історичний трилер покаже події, що розгорталися на тлі Голодомору 1932-1933 років. Для цієї стрічки артистка записала однойменний саундтрек.

До заходу Джамала обрала стриманий і водночас вишуканий образ. Уже не вперше вона вподобала діловий oversize костюм. Усього одна деталь допомогла артистці зробити з нього вечірнє вбрання: вона розбавила похмурий total black яскравим неоновим поясом та зав’язками на рукавах. Класна ідея, яку кожна може взяти на замітку.

Взагалі Джамала обожнює ділові костюми та вдало міксує їх із більш неформальними елементами гардеробу. Як ось нещодавно вона поєднала класичне вбрання з контрастним топом:

Фото: instagram/jamalajaaa

У схожому костюмі співачка постала і в кліпі на композицію «Ціна правди». У ньому можна побачити кадри з фільму, тож вмикай, перш ніж піти до кінотеатру:

Зазначимо, що фільм знімала польська режисерка, лауреатка «Золотого глобусу» й номінантка на «Оскар» Агнешка Голланд. Головну роль виконав британський актор Джеймс Нортон. Світова прем’єра стрічки відбулася в лютому 2019-го в рамках 69-го Берлінського міжнародного кінофестивалю, де була прийнята досить тепло.

Ще більше новин про Джамалу читай на сайті:

1. 

2. 

3. 

4. 

Новини по темі