Як саме Орландо Блум зробив пропозицію Кеті Перрі

У мережі обговорюють подробиці із заручин Орландо Блума і Кеті Перрі
@katyperry

Усе було не зовсім ідеально!

Поділитися:

На День усіх закоханих 34-річна американська співачка Кеті Перрі отримала пропозицію руки та серця від відомого голлівудського актора, 42-річного Орландо Блума. Після трьох років стосунків, що були сповнені як щасливих моментів, так і розлукою, Кеті нарешті одягнула на палець обручку від Орландо за 5 млн доларів!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кеті Перрі похизувалася розкішною каблучкою-квіткою від Орландо Блума

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Подробицями з романтичних заручин Кеті Перрі поділилася на нічному ток-шоу Джиммі Кіммела: 

«Почнемо з того, що я здогадувалася про наміри Орландо і навіть натякала йому, що хочу скромну обручку. Тому я була в бойовій готовності на День Святого Валентина, але коли він привіз мене на вертолітний майданчик - все ж я трохи розгубилася. Непомітно дістати кільце в Орландо не вийшло. Скринька із ним застрягла в кишені його піджаку, і поки він намагався її дістати - зачепив ліктем і розбив пляшку шампанського».

Незважаючи на хвилювання й незграбність коханого у такий романтичний момент, Кеті прийняла обручку і готується вийти заміж. Відомо, що приземлившись, пара відсвяткувала подію у колі найближчих друзів та родичів, які чекали на них на даху. 

gettyimages.com

Нагадуємо, що цей шлюб буде другим як для Кеті, так і для Орландо. Актор був одружений із відомою моделлю Мірандою Керр, з якою у нього є син, а Кеті протягом року жила у шлюбі із коміком Расселом Брендом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кеті Перрі та Орландо Блум планують весілля

Новини по темі