Як та де отримати готівку при відключенні світла: онлайн-мапа

Як та де отримати готівку при відключенні світла
Pixabay

У яких банках можна отримати готівку, коли немає світла?

Поділитися:

Нацбанк і системно важливі банки країни створили спільну банківську мережу POWER BANKING, яка об’єднала чергові відділення по всій Україні, що можуть працювати та надавати послуги під час відключення світла. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як перевірити розмір житлової субсидії онлайн: покрокова інструкція

Відділення забезпечені альтернативними джерелами енергії та резервними каналами зв’язку, мають посилену інкасацію готівки й додатковий персонал.

В умовах блекауту у таких відділеннях можна буде:

►отримати готівку (в банкоматах чи у касі),

►здійснити платежі або переказ коштів (у касі чи в терміналах самообслуговування),

►обміняти валюту (у разі наявності готівкової валюти у касі),

►отримати консультації менеджера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що треба мати вдома на випадок відсутності електроенергії: перелік

Наразі мережа налічує вже понад 1000 відділень та об’єднує всі 14 системно важливих банків, відділення яких стали її основою. Відділення розташовані у Києві та ще у 275 населених пунктах 22 областей країни, в тому числі й у деокупованих районах Херсонщини, Харківщини, Миколаївщини.

Розроблена всеукраїнська інтерактивна мапа таких чергових відділень. Її можна подивитися за посиланням 1, або за посиланням 2

Користувач може легко знайти найближче працююче відділення у своєму місті, його адресу та контактні дані. Або завантажити список на свій телефон чи комп’ютер.

Перелік чергових відділень банків, внесених до інтерактивної мапи, постійно уточнюється й оновлюється Державним регулятором.

Новини по темі