Як зірки 1+1 привітали найрідніших із Днем матері

Як зірки 1+1 привітали найрідніших із Днем матері
@alena_shoptenko

Зірки поділилися особистими світлинами на своїх сторінках в Instagram.

Поділитися:

Вчора, 12 травня, світ відзначав Міжнародний день матері. З нагоди свята зірки 1+1 поділилася особистими світлинами з мамами на своїх сторінках у соцмережі. Дивіться зворушливі фото на 1plus1.ua. 

Олена Шоптенко

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALENA SHOPTENKO (@alena_shoptenko) on

«Нещодавно мама показала мені дитячий малюнок, який я намалювала для неї у віці 5-6 років. Незрозуміло, чи було це з нагоди свята чи ні, але це не важливо. На малюнку за допомогою паличок і кружечків була зображена наша сім'я, а на зворотному боці написані найважливіші слова: «Мамо, я тебе люблю!». Сьогодні мій перший День матері в якості матері і досить незвично отримувати привітання. Але я так чекаю, коли син почне малювати для мене такі ж малюнки. З Днем ​​матері, мами, терпіння нам і нескінченних сил. Надздібності у нас вже і так є», - прокоментувала світлину Олена. 

Маша Єфросиніна

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Masha Efrosinina (@mashaefrosinina) on

«Першого чоловіка, який розбив мені серце, звали Дениско ... Йому було п'ять, мені - чотири. І любила я його, звичайно, неймовірно! І ось, коли у нього був день народження, моя мама запропонувала подарувати йому зелені ковзани! Це сталося у Магадані - там, навіть отримуючи пропозицію руки і серця, дівчина раділа ковзанах більше, ніж перстню. А ось Дениско покрутив своїм сопливих носом, і сказав, що колір мого подаруночка йому не подобається! «Забирай. Я не буду в таких кататися», - сказав. Цього малого я вже не пам'ятаю в обличчя. І магаданський дитячий садочок не пам'ятаю. Але дуже досконало пам'ятаю свою маму! Вона так серйозно тоді поставилася до моєї «трагедії», так серйозно пояснила мені, що потрібно поплакати і назавжди викреслити світлий образ коханого, що, напевно, саме тоді, ми й стали більше, ніж мама і донька. Ми стали друзями. Назавжди! Ось три головні правила, яким вчила мене моя мама і яких я незмінно дотримуюся в своєму житті: ⠀

1. Не перекладай на інших відповідальність за свої рішення і дії! Умій тримати удар! ⠀

2. Ніколи не виходь з дому, не сподобавшись собі в дзеркалі! ⠀

3. Люби чесно, гаряче і дзвінко! Особливо своїх дітей! Любов'ю неможливо зіпсувати дитини. Однак її можна скалічити недоліком любові ... Спасибі тобі, кохана», - підписала пост Маша. 

Слава Камінська

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Babaslavka (@babaslavka) on

Мамусю, твої онуки на цьому фото зображують твій характер в момент обурення. І мені здається, це дуже мило. Мамо, люблю сильно, - пише Слава. 

Ілона Гвоздьова

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ilonagvozdeva (@ilonagvozdeva) on

«Как хочется вернуть мне те мгновения.
Когда сидели мы за кухонным столом.
И говорить о самом тайном.
Могла мамуля только лишь с тобой.
Мне не хватает наших разговоров.
Твоей улыбки, рук твоих тепла.
И никогда, никто на свете,
Не сможет заменить тебя.

В цей чудовий день хочу привітати всіх матусь з Днем матері! Ну і, звичайно, вітаю мою найкоханішу, найдобрішу і найкрасивішу маму», - прокоментувала знімки Ілона. 

Катерина Кухар

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ekaterina Kukhar (@ekaterinakukhar_official) on

Знайомтеся, це моя мамуся, я і мої величезні щоки! Мамо, дорога моя! Ти найрідніша для мене людина. Спасибі тобі за те, що ти є, за твою любов і самовідданість. Люблю, - написала Катерина. 

Леся Нікітюк

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Леся Никитюк (@lesia_nikituk) on

«Happy Mother’s Day. Я, Кет, маленька По і Рафік ! Святкуємо ігристо», - прокоментувала фото з мамою Леся. 

Єгор Гордєєв

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yegor Gordeev (@yegorgordeev) on

«Мама мені подарувала неймовірно багато уваги, любові і свободи, тому щасливий без травм, хитромудрий в розумних межах і займаюся улюбленою справою. Ненька! Ти знаєш. Але як же добре, що нарешті  прийнято публічно дякувати мамі за щасливе дитинство», - підписав фото Єгор. 

Злата Огнєвіч

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZLATA OGNEVICH (@zlata.ognevich) on

Моя МАМА! Весела, легка, турботлива, любляча, найкраща в усьому світі! Дякую, що ти завжди зі мною. Обіцяю тебе дивувати і оберігати, - ніжно підписала знімок Злата. 

Юрій Горбунов

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gorbunov Yuriy (@gorbunovyuriy) on

«З Днем матері,мамо! Знаю, що ти зверху все бачиш, підтримуєш і радієш усім нашим успіхам, хвилюєшся, коли в нас щось не так! Любіть і бережіть своїх мам!!!» - написав Юрій. 

DZIDZIO

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DZIDZIO (@dzidzio) on

«У травні 1983 року мою маму привезли в лікарню містечка Ходорів з опіками третього ступеня на ногах. Так страшно мама обпеклася, коли розпалювала в селі кухню (піч) і випадково, замість солярки, полила дрова бензином. Шкіра на ногах зверху до колін злазила кусками, дуже висока температура тіла, треба було негайно робити пересадку шкіри, маму почали колоти знеболювальним, і тут в палату забігає лікар і повідомляє, що МАМА ВАГІТНА, приблизно другий місяць. Лікар наполягав, що треба вже і негайно робити аборт, бо дитина не виживе, дитина, певно, вже нежива, а мама сказала, що дитина буде!Вона відмовилася від усіх знеболювальних уколів, від ліків проти жару і високої температури, від пересадки шкіри. Ніхто не розумів маминої впертості і бажання зберегти дитину, бо такі страждання витримала б не кожна жінка. Лише одна бабця Катерина, мамина мама, яка і розказала мені про все це, підтримувала маму і казала: «Бог поможе!». Всю вагітність мама провела в лікарні, ноги так-сяк загоювалися, але почалися пологи. У мами, коли вона мене народжувала вся та обпечена шкіра на ногах потріскала до крові, до глибоких ран...А я ще довго, як був малий, не міг зрозуміти, чого мама так часто мені каже: «Ти - моя Божа дитина». Цю історію я хотів розказати всім людям, щоб знали, яка моя МАМА - сильна, вперта і зробила у свій час такий важливий вибір для себе і для мене - зберегла моє життя. Дякую Вам, моя рідна і сильна мамо за все, що я маю у житті! Дуже Вас люблю, будьте мені здорові, живіть довго і щасливо! Вітаю Вас і усіх МАМ з Днем МАТЕРІ», - зворушливо підписав фото DZIDZIO. 

Лідія Таран

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Лідія Таран Lidiya Taran (@lidiyataran) on

Хай завжди буде мама. Тут їй 23, стільки ж, скільки зараз у душі, не більше. Хто знає мою маму - ті підтвердять, - прокоментувала архівне фото Лідія. 

Катя Осадча

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katya Osadcha (@kosadcha) on

«Вітаю маму і всіх мам зі святом. Тільки коли дорослішаєш, розумієш, що мами найтерплячіші, наймудріші, найрозумніші, інакше мамою бути не вийде. Мама - це коли маленькі ніжки біжать на зустріч і радіють тільки тому, що ти існуєш. Мама - це мудрість поради й виваженість слів. Бути мамою - це найкрутіша подорож, в яку можна вирушити», - пише Катя. 

Марічка Падалко

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Марічка Падалко (@marichkapadalko) on

В нас на честь Дня матері розквіт бузок, - прокоментувала знімок Марічка. 

Новини по темі