Який у вас характер? (психологічний тест по картинці)

Психологічний тест по картинці на характер людини по малюнках дерев

Психологічний тест «Дерева» допоможе вам краще зрозуміти себе та свій внутрішній стан. Уважно подивіться на кожне дерево. Оберіть те, яке вам подобається найбільше. Цифра, яка стоїть біля дерева, відповідає опису вашого характеру.

Поділитися:

1. Чуттєвий та щедрий

Ви­ ­­­– та людина, якій можна довірити будь-яку таємницю. Справжній друг, який прийде на допомогу, навіть якщо слід пожертвувати власними інтересами та планами. Щирість та емпатія – слова, які супроводжують вашу особистість все життя. Проте ви все одно не зупиняєтесь у своєму самокопанні, намагаєтесь знайти свої мінуси та водночас виправляти їх. Радимо задати собі запитання: чи треба так багато енергії витрачати на зайві думки?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стереотипи в косметології: чи впливають солодощі, молочка та фастфуд на появу акне (розповідає лікар-косметолог)

2. Правдивий та працелюбний

Ви викликаєте довіру у людей. Вас сміливо можна назвати душею компанії. Любите, коли ви в центрі уваги. Водночас з цим ви завжди працюєте, добиваєтесь своїх цілей, кар’єрист. В таких умовах слід не забувати про те, що інколи треба проводити більше часу з родиною.

3. Творчий і замислений

Признавайтесь, чи займались чимось цікавим в дитинстві? Малювання, написання казок, танці – все це вам вдається легко. Ви йдете проти загальної думки суспільства й прямуєте до своїх мрій не дивлячись ні на що. Вас легко можна назвати неординарною та амбіційною людиною.

4. Розумний і філософський

Ви інтуїтивний та химерний. Ваші думки настільки унікальні, що інколи вас можуть не розуміти. Ви дуже емоційна, палка та чуттєва людина, якій просто необхідний особистий простір. Радимо зрозуміти, що інколи емоції стають на заваді зважених та мудрих рішень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи справді «правильні» парфуми на собі не відчуваєш, фруктові аромати кращі для білявок, а терпкі – для брюнеток: ТОП-5 стереотипів коментує парфумер

5. Впевнений та рішучий

Незалежність в будь-якій сфері життя – те, чого ви потребуєте. Вам не подобається бути під чиїмось керівництвом – набагато комфортніше взяти все у свої руки. У вас важкий характер, проте за ним ховається добра та справедлива людина. Та чи завжди треба бути таким кременем стосовно оточення?

6. Добрий та комунікабельний

Нові знайомства для вас не проблема, а найкращий відпочинок – в ліс великою компанією друзів. Вас не турбують буденні питання, тому заставити вас хвилюватися майже неможливо. Можливо, це й на краще, проте інколи така безтурботність може вплинути на вас негативно.

7. Щасливий і надійний

Інколи кажуть: «Я за ним, як за кам’яною стіною». Це стовідсотково про вас. Оточення знає, що якщо ви щось пообіцяли, ви відповісте за свої слова. Це важлива риса для людини, яка планує чи вже має сім’ю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стереотипи в макіяжі: візажист розвінчує 5 міфів про косметику

8. Активний та енергійний

Людина-розбишака в прямому та переносному сенсі! Активний відпочинок – саме той, в якому ви кайфуєте! Радимо відірватися від  робочих питань та піти відпочити разом з близькими людьми, адже вам терміново слід кудись подіти вашу енергію!

9. Оптимістичний та спокійний

Круто, коли людина цінує кожну мить свого життя! Ви без проблем розв’язуєте всі питання. Більш того, вони не здаються вам проблемою. Легкість – це про вас. Проте інколи слід пам’ятати, що можете образити іншу людину, не звертаючи увагу на її турботи.

Новини по темі