Який ваш улюблений фільм з Патріком Свейзі: опитування

Обирайте улюблений фільм з Патріком Свейзі, який покажуть на "1+1 Україна".

Поділитися:

Цими вихідними на "1+1 Україна" покажуть одразу два культових фільми з американським актором Патріком Свейзі. Актор запам'ятався своїми головними ролями у романтичних кінострічках, які вже стали легендарними. Розповідаємо про його найвидатніші роботи. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Романтичне побачення чи сімейний вечір: 3 фільми на будь-який смак, які покажуть на "1+1 Україна"

Брудні танці (1987)

17-річна Бейбі Хаусман приїжджає з родиною на літній курорт у 1963 році. Там вона знайомиться з Джонні Каслом у виконанні Патріка Свейзі, танцюристом з команди персоналу. Бейбі зачарована його танцями та вільним духом, і Джонні стає її вчителем. Між ними зароджується роман, який кидає виклик соціальним нормам того часу. Бейбі змушена обирати між своїм багатим життям та щирими почуттями до Джонні. Фільм наповнений запальними танцями, романтикою, емоціями та гумором. "Брудні танці" стали культовою класикою, який здобув широку популярність та захоплення глядачів у всьому світі.

Де та коли дивитися: неділя 10 березня о 22:15 на "1+1 Україна".

Брудні танці

Фото: кадр з фільму "Брудні танці"

Привид (1990)

Сем Уіт (Патрік Свейзі) та Моллі Дженсен — молода закохана пара, яка планує щасливе життя разом. Їхні мрії руйнуються, коли Сема вбивають під час пограбування. Душа Сема не може піти на небеса, адже він має незавершені справи на Землі. Він стає примарою, яка може спілкуватися лише з іншими привидами та людьми з екстрасенсорними здібностями. Сем шукає допомоги у Оди Мей Браун, ексцентричної екстрасенски, яка спочатку не вірить йому. З часом їй вдається налагодити контакт з Семом і допомогти йому виконати його місію. Разом вони розкривають таємницю його смерті. Це містична мелодрама, яка поєднує в собі елементи трилера, комедії та романтики. Фільм здобув широку популярність та захоплення глядачів у всьому світі.

Де та коли дивитися: п'ятниця 8 березня о 22:10 на "1+1 Україна".

Привид

Фото: кадр з фільму "Привид"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖОдна з найкращих романтичних історій: 5 цікавих фактів про фільм "Привид"

А який фільм більше до вподоби вам? Обирайте свого фаворита в опитуванні:

 

poll_content_1009

 

Не пропустіть культові кінострічки на "1+1 Україна"!

Новини по темі