Влаштували зустріч із улюбленим актором: команда 1+1 media допомогла здійснити мрію дівчини, чий батько загинув на фронті

Актор Артур Логай здійснив мрію дівчини, тато якої загинув за Україну

Команда 1+1 media здійснила мрію дівчини, яка втратила батька-військового і познайомила її з Артуром Логаєм

Поділитися:

Команда 1+1 media допомогла 18-річній Анастасії Лимар, підопічній фонду Діти Героїв, втілити її мрію в життя. Її тато з початком повномасштабної війни вирішив захищати Україну, проте 17 листопада 2022 року героїчно загинув. Родина дізналася про трагедію лише через кілька днів.

Ведучий проєкту Ближче до зірок на телеканалі ТЕТ, ментор Здійсни мрію Нікіта Добринін ініціював зустріч дівчини з актором театру та кіно Артуром Логаєм.

«На жаль, в Україні дуже багато дітей, які втратили батьків під час великої війни. Тому ми тут, аби підтримувати ці родини. Мене дуже сильно надихають історії та люди, які стають частиною благодійного проєкту, зокрема Настя. Попри нелегкі спроби стати акторкою, в неї є власні цілі та плани. Раджу їй все одно мріяти, говорити про це та відкриватися світу. Сподіваюся, що вона отримала підтримку від всіх нас у цей день», — додав Нікіта.

Здійсни мрію

Анастасія — творча особистість, вона прагнула вступити до театрального університету, тому зустріч з актором для неї була справжньою мрією. Крім цінних порад від Артура Логая, дівчина отримала порцію екстриму. Настя приїхала на автодром, де мала змогу вперше покататися на мотоциклі зі своїм кумиром.

«Відчувається, що їй багато чого болить. Але при цьому я радий, що долучився до її історії. В неї поки що плюс одна здійснена мрія, але попереду ціле життя та купа планів», — ділиться Артур.

Артур Логай здійснив мрію дівчини, тато якої загинув, захищаючи Україну

Артур Логай

Анастасія Лимар

Переглянути, як відбулася зустріч, можна у тематичному відео на офіційних сторінках 1+1 media в Instagram і Facebook. До того ж вже у цю неділю, 22 вересня, о 9:00 на телеканалі ТЕТ у проєкті Ближче до зірок вийде спеціальний сюжет про здійснення мрії.

Раніше співак YAKTAK здійснив мрію доньки героя, який загинув під час ворожого обстрілу на Донеччині. Аби дізнатися більше про це — переходьте за цим посиланням.

Новини по темі