Актор Школи прийшов на кастинг нового проекту Великі Вуйки

Актор Школи прийшов на кастинг нового проекту Великі Вуйки
1plus1.ua

Триває кастинг акторів у довгоочікуваний проект Великі Вуйки – продовження улюбленого глядачами серіалу Останній москаль.

Поділитися:

Нещодавно глядачі телеканалу 1+1 переглянули останню серію серіалу Школа, а актори проекту вже знову беруться до роботи.

Зірка Школи Сергій Власенко відвідав кастинг нового проекту телеканалу 1+1 Великі Вуйки. Актор, що зіграв у серіалі Школа роль поліцейського Петра Семеновича, батька Тохи та коханця Дарини Петрівни, у новому проекті сподівається отримати комедійну роль.

Редакція сайту 1plus1.ua побувала на кастингу проекту Великі Вуйки, щоб першою розповісти вам про всі деталі зйомок.

Фото: 1plus1.ua

«Хочу сказати, що комедійна роль – завжди набагато важча, ніж роль драматична. Але чи впорався я, чи ні, – це скажуть продюсер стрічки та режисер» – ділиться враженнями від кастингу Сергій Власенко

 

Окрім Власенка, на кастингу ми помітили ще й інших знаних акторів. Також у новому проекті ми знову зустрінемось з багатьма улюбленими героями серіалу Останній москаль. Тож, чи отримає Сергій Власенко нову роль – дізнаємось незабаром.

Великі Вуйки – нова частина легендарного серіалу Останній москаль.

Креативним продюсером проекту став Юрій Горбунов. Виробництвом серіалу займається 1+1 Продакшн.

У центрі подій серіалу цього разу опиняться знайомі глядачеві мешканці села Великі Вуйки. Крім того, у проекті з’являться і нові герої.

Сценарій дуже захопливий і сучасний, адже над ним працювали сценаристи оригінальної історії – Микола Куцик, Олексій Приходько, Ярослав Стень та Богдан Гациляк. Продюсери серіалу Великі Вуйки Дарина Жукова та Олена Єремєєва прагнуть зробити нову історію живою, близькою глядачеві та дуже веселою. 

Відомо, що зйомки серіалу Великі Вуйки розпочнуться вже в травні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Горбунов став креативним продюсером продовження Останнього москаля

Новини по темі