ALEKSEEV розповів, чому насправді переспівав хіт Ірини Білик

ALEKSEEV розповів, чому насправді переспівав хіт Ірини Білик

Цього літа українські хіт-паради штурмувала пісня учасника "Голосу країни" "А я пливу" - кавер на відому композицію Ірини Білик

Поділитися:

Цього літа українські хіт-паради штурмував кавер фіналіста "Голосу країни" ALEKSEEV кавер на відому композицію Ірини Білик "А я пливу". Енергійний молодий виконавець не лише надзвичайно зацікавив глядачів, а й став фаворитом примадонни вітчизняної естради. Чому вирішив виконати пісню саме цієї зірки ALEKSEEV розповів music-pie.at.ua.

"У нашому шоу-бізнесі немає такої традиції - звеличувати досягнення колег за цехом за їхнього життя. Ми знаємо приклади, коли люди йдуть і люди починають його оспівувати, шанувати його пам'ять. Але чому б не робити цього, коли артист ще в доброму здоров'ї, коли йому це потрібно, коли йому буде це приємно. У певний момент, я вирішив виправити ситуацію, тим більше, що Ірина Білик - людина, яка сказала сучасній пісні "бути"!

Коли вона починала, то ще й готелів нормальних не було, а підлога на сценах провалювалася. Навіть незважаючи на це, вона збирала повні зали. І той рівень, на який ми виходимо, був би неможливий. Ірина - людина, яка прийшла і сказала "Друзі, давайте відійдемо трохи від народної творчості і будемо робити щось сучасне". Так що я вдячний їй за все, що вона зробила для українського шоу-бізнесу", - сказав Нікіта Алексєєв.

Нагадаємо, нещодавно  ALEKSEEV змусив Ірину Білик літати над сценою.