9 років тому і зараз: Анастасія Цимбалару здивувала архівними знімками, коли була брюнеткою, рудою та з коротким волоссям

Анастасія Цимбалару показала, як змінилася за 9 років та здивувала експериментами з волоссям: фото
nastya_tsymbalaru/Instagram

Анастасія Цимбалару показала, як змінилася за 9 років та здивувала експериментами з волоссям

Поділитися:

Українська актриса, зірка серіалу Жіночий лікар. Нове життя Анастасія Цимбалару здивувала своїми архівними знімками, продемонструвавши свою hair-трансформацію.

Цимбалару опублікувала у сторіс в Instagram серію кадрів, зроблених у різні періоди життя. Вона вирішила продемонструвати, як виглядала 9 років тому і зараз, а також розповіла про експерименти, які проводила зі своїм волоссям за ці роки.

Зокрема, Цимбалару показала, як виглядала, будучи брюнеткою, рудою та з короткою стрижкою. Вона також показала фото, зроблене 6 років тому, на якому позувала з рожевим волоссям.

«Згадалося мені ось це. Так, це я. Рівно 6 років тому. А 9 років тому я була брюнеткою. Потім я була зі своєю найкоротшою довжиною. Волосся достатньо швидко відросло, стало здоровим і насиченим, але на зйомках одного з проєктів вирішили, що з мене треба знов зробити брюнетку», - поділилася актриса.

Анастасия Цымбалару
nastya_tsymbalaru/Instagram
Анастасия Цымбалару
nastya_tsymbalaru/Instagram
Анастасия Цымбалару
nastya_tsymbalaru/Instagram

Вона зізналася, що в той період не могла перефарбуватись у брюнетку через інший проєкт, у якому знімалася, тому довелося піти на ризиковану ідею:

«Оскільки в паралелі був ще один проєкт, перефарбовуватись я не могла. Тоді було прийнято рішення щоденно «задувати» мене балончиком з фарбою впродовж майже місяця. Що після цього експерименту сталося з моїм волоссям, думаю, можна не пояснювати», - повідомила Цимбалару.

Анастасия Цымбалару
nastya_tsymbalaru/Instagram

Актриса додала, що на цьому експерименти з волоссям не закінчилися і через деякий час вона вирішила пофарбувати їх у рудий колір.

«В 23му році я вирішила побути рудою», - повідомила Цимбалару.

Анастасия Цымбалару
nastya_tsymbalaru/Instagram
Анастасия Цымбалару
nastya_tsymbalaru/Instagram

Нагадаємо, на 1+1 Україна з понеділка по четвер о 20:00 транслюється другий сезон одного з найпопулярніших серіалів про медиків — Жіночий лікар. Нове життя, в якому Цимбалару виконує роль Олени Руденко. Раніше повідомлялося, що прем'єра другого сезону серіалу розбурхала соцмережі, де глядачі активно обговорювали несподівані повороти сюжету та надихаючі і драматичні події.

Дивіться другий сезон одного з найпопулярніших серіалів про медиків Жіночий лікар. Нове життя з понеділка по четвер о 20:00 на 1+1 Україна! Подивитися нові серії також можна онлайн на YouTube-каналі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ця любов буде зі мною надовго»: зірка серіалу Жіночий лікар. Нове життя Анастасія Цимбалару відверто розповіла про розлучення з Григорієм Баклановим

Новини по темі