«Ця любов буде зі мною надовго»: зірка серіалу Жіночий лікар. Нове життя Анастасія Цимбалару відверто розповіла про розлучення з Григорієм Баклановим

Анастасія Цимбалару відверто розповіла про болюче розставання та розлучення з Григорієм Баклановим
Слава Дьомін/YouTube

Анастасія Цимбалару відверто розповіла про розлучення з Григорієм Баклановим і поділилася подробицями їхнього болючого розставання

Поділитися:

Зірка серіалу Жіночий лікар. Нова життя, другий сезон якого виходить на телеканалі 1+1 Україна вже сьогодні, Анастасія Цимбалару відверто розповіла про розлучення з Григорієм Баклановим та пояснила, чому не хоче публічно говорити про його причини.

В інтерв'ю Славі Дьоміну вона зізналася, що по-справжньому була закохана лише раз у житті.

«Якщо по-справжньому, то один раз. І це Гриша. Це мої єдині серйозні стосунки», – повідомила Цимбалару.

Вона також не приховувала, що на момент розставання з Баклановим все ще відчувала до нього почуття.

«Рішення прийняли ми двоє. Це підліткові стосунки, які переросли у сім'ю.

Я не закінчувала стосунки, не відчуваючи любові. Я не виходила зі стосунків, не відчуваючи любові.

Як кажуть, що чоловік – це тимчасово, а колишній чоловік – це назавжди. Мені здається, що ця любов, і, звичайно, вона трансформується згодом у різні форми, але вона завжди зі мною буде надовго точно», - зізналася актриса.

Цимбалару поділилася, що після початку проблем у відносинах вони з екс-чоловіком вирішили розійтися на якийсь час, а рішення про офіційне розлучення прийняли пізніше:

«Ми розходилися, але ми не приймали рішення розлучатися. Думали, що згодом побачимо. Не дуже доросла позиція. Ну якось так. Ми підтримували комунікацію, і ми між собою так вирішили, що час настав. Не важливо хто сказав.

Звичайно, для мене ця історія все ще болюча.

Взагалі не хочу про це говорити. Я не хочу робити з цієї теми хайпа, я хочу, щоб мене знали, як хорошу актрису та професіонала, як людину, яка робить щось для країни та допомагає», - повідомила вона.

Цимбалару також пояснила своє рішення не говорити про розлучення публічно. Вона додала, що у неї збереглися гарні стосунки з батьками колишнього чоловіка.

«Я розумію, що це класні заголовки, класні перегляди. Але чомусь забувають журналісти, що за цими історіями стоять люди. З їхніми трагедіями, з їхнім болем, емоціями та почуттями. Тому я не хочу ніяк дискредитувати свого колишнього чоловіка, бо я його поважаю. Я вважаю, що це може негативно вплинути на мене. Я боюся за себе та за своїх рідних, бо це читатимуть і мої батьки, і Гріші батьки, а ми залишилися у класних стосунках», - зазначила актриса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Рухаюсь далі»: Григорій Бакланов висловився про розлучення з Анастасією Цимбалару

Нагадаємо, сьогодні, 2 серпня о 20:00 на 1+1 Україна відбудеться прем'єра другого сезону популярного українського медичного серіалу Жіночий лікар. Нове життя 2, в якому Цимбалару виконує роль завідувачки гінекологічного відділення Олени Руденко.

У нових серіях Жіночий лікар. Нове життя на глядачів чекає ще більше непередбачуваних поворотів в історії талановитого акушера-гінеколога Михайла Гончара та його колег. У другому сезоні Гончар продовжує свою роботу у столичному Науково-дослідному центрі акушерства та репродуктології. На стосунки з Оленою випали нові випробування. Тим часом Андрій Балюк відчуває, що йому некомфортно у цивільному житті, тому він шукає можливості долучитись до медичної допомоги породіллям на прифронтових територіях.

Дивіться другий сезон найпопулярнішого українського медичного серіалу Жіночий лікар. Нове життя з понеділка по четвер о 20:00 на телеканалі 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Найскладніше, коли тримаєш на руках дитинку, якій 4 дні»: актори серіалу Жіночий лікар. Нове життя поділились спогадами про зйомки та розповіли про перші враження від перегляду нових серій

Новини по темі