«Потрібно обирати себе»: зірка серіалу Жіночий лікар. Нове життя Анастасія Цимбалару висловилася про розлучення з Григорієм Баклановим

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Анастасія Цимбалару висловилася про розлучення з Григорієм Баклановим та назвала причину - відео

Анастасія Цимбалару висловилася про розлучення з Григорієм Баклановим

Поділитися:

Українська актриса, зірка серіалу Жіночий лікар. Нове життя Анастасія Цимбалару висловилася про розлучення з Григорієм Баклановим та в ексклюзивному коментарі ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1 наголосила, що завжди потрібно «обирати себе».

Анастасія Цимбаларау та Григорій Бакланов оголосили про розлучення 12 березня після 10 років стосунків. Коментуючи розлучення з екс-чоловіком, актриса зізналася, що хоче насолоджуватися кожним днем ​​свого життя:

«У будь-якій ситуації потрібно обирати себе, як би незручно це не було для інших. Тому що зараз на вагу золота кожен день і ти не можеш прогавити своє життя. Якщо тобі дається можливість жити сьогодні та радіти, потрібно проводити кожен день з користю та обираючи себе», - відповіла вона.

Анастасія Цимбалару, Григорій Баклан

Цимбалару, яка сьогодні, 10 липня відзначає 32-річчя, також розповіла про те, як святкуватиме день народження. Актриса зазначила, що відзначатиме день народження з друзями, але заради благодійної мети.

«Ніколи у житті не святкувала день народження з друзями, бо це середина літа, всі роз'їжджаються. Цього року я вирішила створити подію, запросити гостей, але все це буде присвячено збору для наших військових. Я запрошую людей, своїх друзів, з якими я хотіла давно побачитись, але з метою благодійності. Я сподіваюся, що ми зберемо гарні кошти», - сказала вона.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ефектному образі: зірка серіалу "Жіночий лікар. Нове життя" Анастасія Цимбалару знялася у новій фотосесії

Новини по темі