«Хочу, щоб про мене говорили: «Вона шикарна!» – фіналістка Модель Xl Анна Логвінова

Учасниця Модель Xl – про складні випробування, мрії та чим її спантеличив Андре Тан.

Поділитися:

23-річна Анна Логвінова прийшла на , щоб кардинально змінити своє життя. За час участі у шоу вона сміливо й відповідально ставилася до всіх випробувань та змогла ввійти до трійки найкращих учасниць проекту. Чи здобуде Анна перемогу в другому сезоні Модель Xl, дізнаємося вже сьогодні.

В інтерв’ю 1plus1.ua Анна розповіла про свої амбіції та ставлення до жорсткої критики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «З таким обличчям сидіти в бухгалтерії?..» – фіналістка Модель XL Ірина Стішок

Чому вирішила взяти участь у Модель XL?

Я давно хотіла стати моделлю. У мене ідеальні форми. Але я розумію, що оточення, на жаль, здебільшого не сприймає пишних жінок. Чому?..

Я хочу стати переможницею Модель XL. Хочу, щоб на мене дивилися й говорили: «Так, вона красуня! Вона шикарна! У неї класні форми!».

Яке випробування на проекті було для тебе найскладнішим?

Кожне було непростим по-своєму. Однак для мене було дуже складно дефілювати на висоті та фотографуватися з павуком. Але кожне випробування додавало нам впевненості, і ми з кожним кроком зростали.

Хто з суддей був для тебе найбільш вимогливим?

Кожен по-своєму. А втім, найбільш суворим вважаю Андре Тана. Він говорив конкретні зауваження, які мене навіть спантеличували. Але я розуміла, що це мені допоможе в майбутньому. Так, це не завжди приємно чути, так, це викликає хвилювання. Але ж які цінні ці коментарі! Коли ми будемо працювати моделями, ніхто вже так підказувати не буде.