У капелюсі з бахромою та атласних рукавичках: Анна Саліванчук несподівано перевтілилась у Klavdia Petrivna і вразила Мережу

Анна Саліванчук перевтілилась в Klavdia Petrivna та вразила Мережу: відео
salivanchuk.anna/Instagram

Анна Саліванчук повторила образ загадкової Klavdia Petrivna – у Мережі захоплено обговорювали перевтілення акторки

Поділитися:

Зірка нового надихаючого та драматичного серіалу Лікарка за покликанням від 1+1 Україна, українська актриса Анна Саліванчук вразила перевтіленням у загадкову співачку Klavdia Petrivna.

Актриса опублікувала в Instagram відео під пісню Знайди мене, в якому постала в одязі, що відсилає до сценічного образу Klavdia Petrivna.

Зокрема, Саліванчук з'явилася у ролику у великому капелюсі, обшитому по краях блискучою бахромою з каміння, а також у червоному боді-корсеті та атласних рукавичках.

У коментарях фоловери активно обговорювали перевтілення Саліванчук:

«Вау! Це дуже красиво», «Найкраща», «Шикарна», «Неймовірна», «Богиня неземної краси», «Ну просто фантастика», «Подумала, що це справді Klavdia Petrivna», «Шикарна», - пишуть у Мережі.

Зазначимо, вже цієї осені на 1+1 Україна відбудеться прем'єра нового надихаючого та драматичного серіалу Лікарка за покликанням від 1+1 Україна, заснованого на історії життя Охматдиту у перші 50 днів повномасштабного вторгнення.

Головні ролі у серіалі виконує відоме українське подружжя – Вікторія Литвиненко та Сергій Стрельніков. Серед акторського складу можна також побачити відомого за роллю у Кріпосній та Столітті Якова народного артиста Олександра Печерицю, зірку Одного разу під Полтавою Анну Саліванчук, Івана Жилюка знайомого за медичною драмою Жіночий лікар. Нове життя, зірку сучасної театральної сцени Наталку Кобизьку та інших відомих українських акторів.

За сюжетом, талановита лікарка-реаніматолог Марина Бондар опиняється на межі розлучення з своїм колегою, хірургом Андрієм Бондарем після зради. Марина збирається прийняти пропозицію роботи в Польщі та перевезти туди сім’ю, щоб почати життя з чистого аркуша. Проте, вже наступного ранку вона прокидається від вибухів і вирішує залишитися в рідній лікарні, яка переходить у режим роботи 24/7 та стає рятівною фортецею для багатьох маленьких та дорослих пацієнтів. Попри власну виснаженість, розгубленість, сімейні драми, брак ліків та внутрішні проблеми лікарні, медики зберігають професіоналізм та невтомно рятують життя. Це історія про те, як у відчайдушній боротьбі за життя завжди знаходиться місце для надії. Нова історія на 1+1 Україна присвячується професійному подвигу українських медичних працівників, які щодня рятують українців.

Прем'єра нової надихаючої та драматичної історії відбудеться вже восени на 1+1 Україна. Про цю та інші прем'єри на телеканалі 1+1 Україна в осінньому сезоні читайте на сайті 1plus1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Саліванчук поділилася щемливим відео зі зйомок серіалу Лікарка за покликанням, в основу якого покладено історії лікарів з Охматдиту

Новини по темі