Анна Саліванчук поділилася щемливим відео зі зйомок серіалу Лікарка за покликанням, в основу якого покладено історії лікарів з Охматдиту

Анна Саліванчук поділилася щемливими кадрами зі зйомок серіалу Лікарка за покликанням на основі історій лікарів Охматдиту - відео

Анна Саліванчук поділилася щемливими спогадами зі зйомок серіалу Лікарка за покликанням на основі історій лікарів Охматдиту

Поділитися:

Українська актриса опублікувала щемливе відео зі зйомок серіалу Лікарка за покликанням, в основу якого було покладено медичні історії лікарів Охматдиту.

Вже цієї осені на 1+1 Україна відбудеться прем'єра нової надихаючої та драматичної історії Лікарка за покликанням. Серіал присвячується професійному подвигу українських медичних працівників, які щодня рятують українців. До роботи над серіалом було залучено фахівців з Охматдиту, а неймовірна історія цієї лікарні у перші 50 днів повномасштабного вторгнення стала основою драматургії серіалу.

Саліванчук, яка брала участь у зйомках серіалу, розмістила у Instagram відеоролик зі зйомок та написала емоційний допис, присвячений Охматдиту. Вона поділилася спогадами у День жалоби, 9 липня у зв'язку з терористичною атакою Росії на цивільні об'єкти України.

«Цей серіал ми знімали про дитячу лікарню під час війни. Ми мали знімати його саме в Охмадит, який вчора так постраждав, але саме в цій лікарні в нас було тільки декілька змін в операційній, нам не дозволи 3 місяці там знімати, бо нажаль Охмадит переповнений хворими дітьми. А після вчорашнього влучання, там навіть не має куди дітись діткам, які потребують нагальної допомоги», - написала акторка.

Саліванчук також розповіла про серіал Лікарка за покликанням, свою роль у ньому і чому ця історія є настільки актуальною зараз.

«Це історія про те, як у відчайдушній боротьбі за життя завжди знаходиться місце для надії. Я в цьому серіалі не лікарка, я людина, яка в перші дні війни залишилась без будинку, речей і грошей і йду працювати в лікарню куховаркою, щоб хоч якось допомагати діткам. І вчора лікарі з Охмадиту показали, що вони не тількі лікарі , а й люди, які навіть з під завалів діставали людей, дітей, хоча самі були поранені. Низькій уклін всім лікарям, людям, волонтерам, які вчора допомагали всім, що могли», - додала акторка.

Прем'єра серіалу Лікарка за покликанням відбудеться на телеканалі 1+1 Україна вже цієї осені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На підтримку Охматдит: 1+1 media передає 2 000 000 грн на спеціальний збір UNITED24 та monobank

У понеділок, 8 липня країна-агресор Росія вдарила по одному з приміщень дитячої лікарні в Києві. Станом на 9 квітня у Києві в результаті російських ракетних обстрілів 8 липня загинули 32 людини, серед яких чотири дитини.

Після трагедії у соцмережах Соломія Вітвіцька, Неля Шовкопляс, Катя Осадча, Наталія Мосейчук та інші відомі українці з болем та злістю відреагували на удар РФ по дитячій лікарні.

Новини по темі