АНТИТІЛА зібрали свій перший стадіон

АНТИТІЛА виступили з концертом на стадіоні Арена Львів

Гурт вразив львів'ян масштабним шоу.

Поділитися:

У суботу, 25 травня, популярний український гурт АНТИТІЛА представив концертне шоу Hello, зібравши на стадіоні Арена Львів близько двадцяти тисяч прихильників. Це був перший концерт стадіонного туру в підтримку нового альбому.   

Підготовка до стадіонного туру тривала майже два роки, адже після фінального концерту попереднього туру Сонце музиканти одразу почали планувати стадіонний тур. Тепер можна впевнено сказати, що їм вдалося здивувати своїх прихильників.

Концертне шоу Hello, режисерами якого виступили Антитіла та Анна Обоянська це новий формат концертів Антитіл, що вже вразив львів‘ян масштабами сценічної конструкції, розмірами екранів, кількістю світлового обладнання. Незмінними залишилися пісні, якісний живий звук, енергетика музикантів, а також відверті слова фронтмена Тараса Тополі зі сцени.

Фанати гурту АНТИТІЛА отримали якісне live-show з візуальними та графічними ефектами, що повністю занурювали в атмосферу пісень, окрім того музиканти провели візуальний тур 10-річною історією групи.  Концертну програму вечора відкрили спеціальні музичні гості відомий рок-гурт з Польщі CHEMIA та талановитий український артист MELOVIN.

Програма гурту АНТИТІЛА тривала близько двох з половиною годин. Музиканти презентували новий альбом Hello. Окрім вже відомих хітів TDME, Вірила, Лови момент, LEGO, гурт виконав й  інші пісні з нової платівки, а також зіграв хіти з попередніх альбомів.

«Історична для нас подія. Це табуни мурах по тілу від стадіонного хору, коли разом з тобою люди співають пісні. Це неймовірне усвідомлення того, що для цих десятків тисяч людей наша музика має значення і займає важливе місце у житті. Я бачив дуже багато родин із малечею на трибунах, я бачив дітей і підлітків які співали слова всіх пісень. Півконцерту фан зона і трибуни шалено танцювали і стрибали. Іноді я навіть переживав за безпеку».

Ми ще раз переконалися, що для тисяч людей АНТИТІЛА більше ніж музика  поділився враженнями Тарас Тополя. 

Нагадаємо, стадіонний тур у підтримку альбому Hello відбудеться у п’яти містах України. Відчути атмосферу концертного шоу зовсім скоро зможуть глядачі таких міст: 7 червня у Харкові, 15 червня у Полтаві, на День Незалежності в Одесі та 17 листопада у Києві.

Новини по темі