Артем Пивоваров та Quest Pistols презентували спільну роботу "Очі" на вірш Григорія Чупринки (відео)

Артем Пивоваров та Quest Pistols - Очі - слухати - 1+1

У межах культурного проєкту "Твої вірші, мої ноти".

Поділитися:

В межах авторського культурного проєкту Артема Пивоварова "Твої вірші, мої ноти”, створеного задля популяризації та підтримки української культури, поетів і письменників через призму музики, Артем Пивоваров та Quest Pistols презентували спільну роботу "Очі" на вірш Григорія Чупринки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЕкс-учасник "Голосу країни" Enleo представив перший сольний сингл "чорнеморе"

артем пивоваров

Quest Pistols

Quest Pistols

Григорій Чупринка - видатний українець з роду козаків, яскравий представник українського символізму. Він сприймав людину як частину світобудови і вдало описував її зв'язок з природою. У вірші "Глянь їй в очі", рядки якого лягли в основу пісні, поет, як справжній співець краси, майстерно порівнює зовнішність та почуття людини з красою природи.

"Григорій Чупринка, як на мене, один з найромантичніших поетів свого часу. Він оригінально мислив, що вирізняло його з-поміж інших, вмів мальовничо й метафорично характеризувати ті чи інші події у відносинах. Пісня "Очі" має простий і зрозумілий сенс. Іноді, зустрівши когось, нам навіть не потрібно нічого казати. Достатньо глянути одне одному в очі, щоб зрозуміти все без слів", - прокоментував Артем Пивоваров.

Новини по темі