Базовий гардероб: 7 необхідних речей

Базовий гардероб: список базових речей восени 2019
gettyimages.com

Саме з цими елементами одягу можна створити безліч стильних осінніх образів.

Поділитися:

Здебільшого красуні підкоряються модним трендам і обирають оригінальні та екстравагантні речі для свого гардероба. Однак інколи для створення стильного осіннього луку достатньо зручних джинсів з ідеальною посадкою і елегантної сорочки. Із яких речей створити ідеальний базовий гардероб на осінь 2019  - читайте у наші добірці. 

ПАЛЬТО OVERSIZE

Речі у стилі oversize не втрачають своєї актуальності вже декілька сезонів поспіль. Для базового гардеробу ідеально підійде комфортне і стильне пальто oversize. Радимо обирати більш яскраві відтінки і наповнити свою осінь барвами. Кемел, кораловий, жовтий, глибокий зелений покращать настрій і вам, і оточуючим. 

gettyimages.com

ШКІРЯНА КУРТКА 

Цієї осені чим більше шкіри, тим краще! У новому осінньому сезоні шкіряні речі досягнуть піку своєї популярності. Чорна шкіряна куртка не тільки стане ефектним і сміливим елементом гардеробу, а й добре зігріє під час прохолодного осіннього вітру. 

@wildwood.official

КВІТКОВА СУКНЯ 

Квітковий принт залишається актуальним ще з весняного сезону. І справді - ніщо не додає жінці впевненості краще, ніж квіткова сукня у романтичний осінній день. Квіткова романтика також має вдалий вигляд на спідницях, костюмах та шовкових блузах. 

@alexandralapp_

КОСТЮМ 

Купуючи речі для базового гардеробу, радимо забути про трендові ugly-sneakers і надати перевагу жіночним сліперам. Міксуйте білі кросівки зі стильним джинсовим сарафаном, трикотажною сукнею у смужку або ж костюмом oversize.

gettyimages.com

СОРОЧКА

Чим більше сорочок у шафі, тим краще. Її модно поєднувати зі стильними джинсами, спідницею-міді, класичним тренчем або ж яскравим джемпером. Прикрасити свій осінній лук можна, прикріпивши на сорочку стильну брошку.

gettyimages.com

ШИРОКІ БРЮКИ

Кюлоти, широкі джинси, палаццо… Осінь 2019-го символізує комфорт та практичність. Візьміть на замітку - у тренді також брюки прямого крою. 

@scandinavianfashions

@emilisindlev

ТУФЛІ-ЧОВНИКИ 

Класична модель туфель-човників на зручних підборах пасуватиме до будь-якого осіннього образу. Особливо популярними кольорами базового осіннього взуття стали беж, 50 відтінків рожевого, червоний та білий. 

gettyimages.com

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймодніші кольори 2020 року, які розфарбують весняно-літній гардероб

Новини по темі