Наймодніші кольори 2020 року, які розфарбують весняно-літній гардероб

Модні кольори: 10 трендових відтінків сезону весна-літо 2020
Фото: Dolche & Gabanna

Трендові кольорові рішення, які варто спробувати.

Поділитися:

Поки модниці кутаються у пальта і затишні светри, дизайнери активно демонструють світу колекції на весну-літо 2020. Так, добіг кінця нью-йоркський тиждень моди, на якому окрім неймовірного одягу, взуття та аксесуарів, представили наймодніші відтінки теплого сезону для наступного року. 

Директор інституту кольору Pantone Леатріс Ейсман заявила, що у 2020-му палітра налічуватиме і насичені, і спокійні відтінки. Не обійтися й без футуристичних мотивів і пастельної гами. Аби ти була в курсі усіх модних новинок, ми підготували добірку із 10-ти найтрендовіших відтінків весни-літа 2020. Після холодної зими готуйся розфарбовувати свій гардероб яскравими барвами. 

Вогняно-червоний 

Відтінки червоного не поступаються місцем на модному олімпі вже декілька сезонів поспіль. І не дивно, адже саме цей колір вважається вічною класикою, яка символізує жіночу енергію, сексуальність та індивідуальність. Вогняно-червоний стане головним відтінком 2020 року, і ми радимо його не ігнорувати. Сукня та спідниця міді запального відтінку залишить тебе у центрі уваги. 

Фото: instagram/ralphlauren

Апельсинова шкірка 

Позитивний та життєрадісний колір апельсина освіжить будь-який лук. І саме цього намагається досягнути кожна з нас навесні, чи не так? Зверни увагу на яскраві топи, жакети або широкі брюки соковитого відтінку, які справді впадають в око.

Фото: instagram/versace

Вицвілий денім

Як і червоний, джинсовий синій відтінок не збирається нас покидати. Тож упевнись, що у твоєму гардеробі є піджак oversize з деніму або стильні джинси.

Фото: instagram/liujoglobal

Рум’яна красуня 

Новомодний мікс червоного та рожевого вдало підкреслить твою засмагу. Легкий сарафан, хустинка або купальник цього відтінку — must have на морському відпочинку. 

Фото: instagram/nakdfashion

Жовтий ірис 

Погодься, жовте забарвлення ніжного ірису дихає позитивом та невимушеністю. Цього літа тобі нічого не заважає бути такою ж квітучою!

Фото: instagram/fendi

Коричнева троянда

Такою троянду ми ще не бачили, проте ідея нам вже до душі. І хоча на перший погляд відтінок може здатися надто темним і глибоким для спекотної пори, його теплі ноти натякають на універсальність та вічну класику. Це ідеальний колір для брючних костюмів й спідниць-олівець, які так полюбляють ділові жінки. 

Фото: instagram/maxmara

Шторм 

Ще одним незвичним для весни міксом стало поєднання чорного й зеленого. Особливо актуальними стануть сумки та взуття цього відтінку. А якщо додати імітацію крокодилячої шкіри — ти залишатимешся у тренді весь сезон. 

Фото: instagram/ferragamo

Цвіт 

Цієї весни разом з вишневим цвітом розквітнуть й усі панянки. М’який рожевий відтінок створює ауру романтики. 

Фото: instagram/redvalentino

Кубинський пісок 

Із початком березня ми вже уявляємо себе на пляжі серед безтурботності й тотального релаксу. Підтримує морську тематику відтінок кубинського піску. Він також стане своєрідним продовження бежевої манії, в яку поринули усі модниці цієї осені. 

Фото: instagram/manoloblahnikhq

Фіолетовий буряк 

Останнім, але не за значенням, у нашій добірці є один із найефектніших відтінків весни-літа 2020 — фіолетовий буряк. Зухвалий, сміливий та сексуальний колір обере сміливиця, яка звикла змінюватися й не боятися модних експериментів. 

Фото: instagram/versace

Більше матеріалів на модну тематику читай на сайті 1+1:

1. Наймодніший верхній одяг осені: 5 варіантів від дівчини Бібера

2. Наймодніший колір осені 2019, який «розгладжує зморшки»

3. Модні орієнтири: 5 трендів осені 2019, які ти захочеш спробувати

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі