Базовий осінній гардероб: 10 необхідних речей

Базовий гардероб на осінь 2019
@tina_sizonova

Саме з цими елементами одягу можна створити безліч стильних осінніх образів.

Поділитися:

Здебільшого красуні підкоряються модним трендам і обирають оригінальні та екстравагантні речі для свого гардеробу. Однак інколи для створення стильного осіннього луку достатньо зручних джинсів з ідеальною посадкою і затишного в’язаного светра. Із яких речей створити ідеальний базовий гардероб на осінь 2019  - читайте у наші добірці. 

В’ЯЗАНА СУКНЯ 

В’язані речі будуть на піку популярності цієї осені, тож для створення базового осіннього гардеробу радимо придбати комфортну в’язану сукню-міді або -максі нейтрального відтінку фасону oversize, прямого або ж асиметричного крою. Такий елемент гардеробу можна поєднувати зі стильним шкіряним поясом та улюбленими чобітками на підборах. 

@dianagloster

БІЛА СОРОЧКА

Чим більше сорочок у шафі, тим краще. Білу сорочку модно поєднувати зі стильними джинсами, спідницею-міді, модним тренчем або ж яскравим джемпером. Прикрасити свій осінній лук можна, прикріпивши на сорочку стильну брошку. 

@scandinavianfashions

ШИРОКІ БРЮКИ

Цієї осені у моді широкі брюки з деніму або будь-якої іншої цупкої тканини та кюлоти. Не менш актуальні - брюки прямого крою.  

@scandinavianfashions

ПАЛЬТО OVERSIZE

Речі в стилі oversize не втрачають своєї популярності восени 2019-го. Для базового гардеробу ідеально підійде комфортне та стильне пальто oversize. Радимо обирати більш яскраві відтінки та відійти від звичної для осені чорно-сірої палітри. Нейтральний червоний, глибокий зелений, приглушений синій підійме настрій і вам, і оточуючим. 

@scandinavianfashions

ЖАКЕТ У КЛІТИНКУ 

Принт клітинка не втрачає своєї актуальності вже 4 роки поспіль. Для створення базового осіннього гардеробу придбайте ідеальний для себе фасон жакету у клітинку, який можна буде поєднувати як з улюбленими джинсами, та і зі спідницею-олівцем або стильною осінньою сукнею. 

@scandinavianfashions

ШКІРЯНА КУРТКА 

Чим більше шкіри, тим краще! У новому осінньому сезоні шкіряні речі досягнуть піку своєї популярності. Чорна або коричнева шкіряна куртка не тільки стане ефектним та сміливим елементом гардеробу, а й добре зігріє під час прохолодного осіннього вітру. 

@scandinavianfashions

@alina_frendiy

СВЕТР З ЛОГО

Цьогоріч логоманія підкорила серця модниць в усьому світі. Для базового гардеробу чудово підійде затишний в’язаний светр oversize або в асиметричному стилі, який можна міксувати з безліччю варіантів низу. А стильний напис або малюнок на ньому стане символом вашої індивідуальності. 

@givenchyofficial

БЛУЗА У СТИЛІ 80-Х

Стиль 80-х знову у моді! Екстравагантні та яскраві речі цієї епохи вже з’являються у гардеробі знаменитостей. Здавалося б, такий одяг важко з чимось міксувати у повсякденні. Проте навіть у створенні базового осіннього гардеробу пропонуємо звернути увагу на стильні блузи із об’ємним рукавом, рукавом-ліхтариком або рюшами. Із таким елементом гардеробу можна створювати оригінальні луки в офісному стилі, що безсумнівно приковуватимуть погляди. 

@scandinavianfashions

@blaireadiebee

БОТФОРТИ

Шкіряні ботфорти ідеально поєднуватимуться із сукнями-міні та сукнями у білизняному стилі. Пам’ятайте, що таке взуття більше личить красуням зі стрункими ніжками. 

@gilochka

МАСИВНІ АКСЕСУАРИ

Не втрачають своєї актуальності восени незвичайні прикраси. Зверніть увагу також на аксесуари з трендовою бахромою. До прикладу, сумка з бахромою стане акцентом будь-якого осіннього луку. 

@scandinavianfashions

Новини по темі