Бейонсе: «Я маю післяпологовий животик і не поспішаю його позбуватися»

Бейонсе зізналася, як намагалася позбутися зайвої ваги
Vogue, @tylersphotos

Зірка розповіла про зради, тяжкі пологи та боротьбу з суспільною думкою.

Поділитися:

Всесвітньовідома співачка Бейонсе стала головною героїнею вересневого номера Vogue.

В інтерв'ю глянцю зірка зробила сенсаційні зізнання. Ось деякі з них...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 68-річний Річард Гір невдовзі стане батьком

«Я вважаю, що для жінок і чоловіків важливо бачити і цінувати природну красу тіла. Ось чому я зняла перуки, нарощене волосся і використовувала мінімум макіяжу для цієї зйомки».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Несподівано: Дженніфер Лопес розповіла про реалії стосунків із бойфрендом

«Після народження первістка я вірила тому, що суспільство говорило про моє тіло, про те, як воно має виглядати. Я заганяла себе, намагаючись схуднути. Навіть запланувала невеликий тур, щоб довести, що можу це зробити. Озираючись назад, розумію, яким це було божевіллям. Після народження близнюків я подивилася на все це інакше».

«На сьогодні мої руки, плечі, груди і стегна стали повніше. Я маю післяпологовий животик і не поспішаю його позбуватися. Я думаю, що це нормально. І якщо мені захочеться підкачати собі «кубики», піду до зали і пахатиму, поки не набуду їх. Але прямо зараз, мені комфортно в моєму тілі, і я та, ким повинна бути».

«Я важила майже 100 кг, коли народила Румі і Сера. Моє здоров'я і здоров'я моїх дітей було під загрозою. Мені зробили серйозну операцію. Ми провели багато тижнів в лікарні. Мій чоловік був справжнім бійцем. Увесь цей час він був поруч, і я вдячна йому за підтримку. Тоді мені знадобився час, щоб одужати. Тільки тоді я прийняла те, яким хоче бути моє тіло. Через шість місяців я почала підготовку до фестивалю Коачелла. На якийсь час я стала веганом, відмовилася від кави, алкоголю і всіх фруктових напоїв. Але я була в гармонії з собою і насолоджувалася своїми новими формами. Мої діти і чоловік – теж».

«Немає нічого чорного або білого. Я пройшла через пекло, повернулася назад і вдячна за кожен шрам. Я переживала зради. У мене були розчарування, пов'язані і з роботою, і з особистим життям. Вони змушували мене відчувати себе розгубленою і вразливою. Але, пройшовши через все це, я навчилася сміятися, плакати і рости. Озираючись на себе 20-річну, я бачу дівчину, яка стає впевненою, але хоче догодити всім. Тепер я відчуваю себе значно гарнішою, сексуальнішою і цікавішою. Тепер я значно сильніша».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єва Лонгорія вперше одягнула купальник після пологів