Безпечне придбання вживаних речей на BOO!ua

Безпечне придбання вживаних речей на BOO!ua

Як зробити вдалу покупку і не наштовхнутися на шахраїв — читайте далі.

Поділитися:

Початок

У січні 2018 року команда стартувала з першою версією сайту, за адресою booshop.com.ua. З тих пір успішно опрацьовано 35 тисяч замовлень. Через сайт пройшло більше 70 тисяч товарів.

З січня 2018 року в нас з'явилися перші клієнти. З того моменту все зростає і оптимізується, ми випереджаємо конкурентів. Динаміка позитивна, а сьогоднішні досягнення — лише фундамент для майбутнього, — CEO проекту, Вадим Федорчук.

 

Турбота

boo.ua — маркетплейс вживаних товарів. Відмінність від сайтів безкоштовних оголошень в тому, що компанія не співпрацює з приватними особами. Це допомагає убезпечити покупців від шахрайства. Також пропозиції проходять перевірку на безпеку в базі МВС України.

Бу Юей супроводжує покупця від замовлення до угоди з продавцем. Спеціалісти надають консультації і допомагають підібрати зручний спосіб отримання товару. Це турбота.

 

Зручність

Ціль Бу Юей — задовільнення потреб у якісних і доступних товарах.

Впровадження інновацій та автоматизація — один з векторів розвитку проекту. Є два телеграм-канали з технікою та ювелірними прикрасами. Товари потрапляють у канал одночасно з публікацією на сайті.

Зручний інструмент для пошуку необхідних речей — BOOUAbot (Бу-бот). Вказавши критерії пошуку, користувач отримує сповіщення про появу товарів у вигляді повідомлень. Робот підказує, які кроки робити для знаходження товару і спілкується з відвідувачами у дружній формі. Бу-бот фільтрує пропозиції за ціною, містом та брендом, роблячи пошук ще зручніше.

Бу Юей може шукати для вас товари під замовлення. Для цього на сайті потрібно заповнити заявку, натиснувши кнопку «Замовити товар». За пошук доплачувати не потрібно.

 

Цікавинки

У соціальних мережах Бу Юей проводить конкурси, грає з відвідувачами в ігри. Публікує розважальну і пізнавальну інформацію, наприклад:

— як вибрати телевізор,

— на що звернути увагу при купівлі вживаного ноутбука,

— як обрати прикраси для зимової пори року.

Такі та інші цікавинки ви знайдете на сайті та в соціальних мережах Бу Юей.

На сайті щомісяця публікуються умови акцій та знижок.

 

Майбутнє

У планах — розширювати асортимент побутової техніки, одягу, електроніки. Розмістити на boo.ua такі розділи як «Меблі» та «Автомобільні аксесуари».

Команда проекту впевнена — світ не має бути одноразовим. Екологічна місія — зменшити виробництво нових речей, які, з вигодою для бюджету, можна замінити якісними б/у товарами.

Новини по темі