Black Friday 2018: Пікові знижки до -90% на брендові товари від Kasta

Black Friday 2018: Пікові знижки до -90% на брендові товари від Kasta

23 листопада очікується пікове зниження цін.

Поділитися:

Сезон розпродажів Black Friday на Kasta.ua стартував ще 19 листопада, а 23 листопада очікується пікове зниження цін до -90%, тому готуйтеся до великого шопінгу.

Black Friday стає доброю традицією, адже Kasta вже в 6-й раз влаштовує свято для своїх клієнтів. У компанії стверджують: «Чорна п'ятниця однозначно прижилася в Україні, її знають і чекають сезон найбільших знижок. Тому зараз ми не маємо потреби концентруватися на передісторії події і її популяризації в Україні, набагато важливіше забезпечити максимальні знижки від мінімальних цін за рік».

Команда Kasta підкреслює, що: якщо і говорити про підвищення популярності заходу, то воно більше необхідно в віддалених куточках України, які не мають такого доступу до якісних товарів як жителі столиці. Для регіонів Чорна п'ятниця і онлайн-покупки дають шанси купити все необхідне незалежно від географії.

Символом БФ-2018 на Kasta стала проста коробка для посилок, така ж, як і щомісяця отримують свої замовлення сотні тисяч клієнтів, а також слоган #розпакуй, все що ти давно хотів, а доставку забезпечить Kasta.

Але не асортиментом єдиним! Пакет додаткових сервісів допоможе робити покупки ще зручнішими.

1. З'явилася можливість підписатися на улюблений бренд і отримувати повідомлення про початок знижок.

2. У кожній акції шукайте товари зі знижкою до 90%, а в потрібний момент встигніть купити першими.

3. 70% продажів на Kasta.ua оформляються через смартфони, тому був розроблений технологічний мобільний додаток. Завантаживши його, клієнти отримують можливість на 15 хвилин раніше стати учасниками акцій.

4. Розрахунки картою Visa дають знижку 5% на кожну транзакцію і 20% знижку на кожну п'яту операцію на Kasta.

5. Товар можна оглянути в одному з 99 відділень KastaPost, які є у всіх регіонах нашої країни.

6. Повернення коштів у разі скасування покупки проводиться за 3 хвилини без будь-яких бюрократичних процедур. Місія компанії Kasta - постійно дивувати клієнтів, впроваджуючи інновації і робити онлайн шопінг зручніше, дешевше і швидше.

Новини по темі