Блекаут у столиці: список магазинів, ТРЦ, аптек та ветклінік, які працюватимуть без світла

Працюватимуть без світла в Києві: перелік магазинів, ТРЦ та аптек та ветклінік
freepik.com

Опубліковано перелік магазинів, які працюватимуть у разі блекауту в Києві

Поділитися:

У випадку нових ударів ворога по критичній інфраструктурі України та повної відсутності внаслідок цього електропостачання, в столиці продовжуватимуть працювати окремі торгові мережі, ринки, магазини та ТРЦ. Мер Києва Віталій Кличко у своєму Telegram опублікував перелік ринків, супермаркетів і ТРЦ, які працюватимуть у разі повної відсутності електропостачання столиці. 

Мер столиці опублікував перелік супермаркетівТРЦ та ринків та закликав киян завантажити та запам‘ятати на своїх пристроях цей перелік.

Також у столиці опублікували перелік аптек та ветклінік, які працюватимуть без світла. 

Міські аптеки будуть забезпечені резервними джерелами живлення і працюватимуть у разі повної відсутності електропостачання. Працюватимуть і частина аптек приватних мереж. Інформацію будемо оперативно оновлювати.

Кваліфіковану ветеринарну допомогу домашнім тваринам в умовах відсутності електропостачання надаватимуть комунальні ветлікарні. Лікувального-діагностичні послуги домашні улюбленці киян зможуть отримати у ветеринарних лікарнях, що входять до складу КП "Київська міська лікарня ветеринарної медицини".  Продовжить працювати і Служба обліку та реєстрації тварин, що також входить до складу комунального підприємства.

Графік роботи торгових мереж, магазинів, ринків в умовах відсутності електропостачання може бути скороченим.

У разі перебоїв з водопостачанням у столиці забезпечуватимуть систему резервних джерел отримання питної води. В першу чергу, це бюветні комплекси, більшість яких має можливість підключення до генераторів. Крім того, питну воду та воду для інших потреб доставлятимуть в пункти обігріву за необхідності. Інформація про те, де розташований найближчий до вашого дому бювет і статус його підключення до електроенергії можна знайти на мапі бюветів.

 

Новини по темі