«Боюсь». Костянтин Грубич висловився про страх через мобілізацію сина і відповів, чи готовий піти на фронт

Костянтин Грубич висловився про страх через мобілізацію сина і відповів, чи готовий піти на фронт

Костянтин Грубич висловився про страх через мобілізацію сина і відповів, чи готовий піти на фронт, якщо отримає повістку

Поділитися:

Ведучий «Сніданку з 1+1» на «1+1 Україна» Костянтин Грубич висловився про страх, що його син Ярослав отримає повістку і вирушить на фронт.

В інтерв'ю Славі Дьоміну він не приховував, що боїться, що сина мобілізують.

«Боюсь. Ми з дружиною знаємо, що таке втрата дитини. Жити у страху це токсично, не нормально. Ми не повинні жити у страху, але ми живемо у цьому. Поки цей процес не розпочався, його фронт, поки є страх. Далі буде страх іншого порядку, але буде визначеність», - зізнався ведучий.

Ведучий «Сніданку з 1+1» також пояснив, чому його 27-річний син повернувся з Польщі до України до початку повномасштабного вторгнення і чому все ще живе з батьками.

Костянтин Грубич

«Йому 27 років. Він жив без нас дуже рано, з 14 року виїхав на навчання до Польщі і не хотів повертатися. Він закінчив академію, у нього там склалося все, він був фрілансером. Але потім почався ковід, замовлень поменшало і ледь виходило, щоб вистачало на фізичне існування. А якщо тут у нас квартира, ми вирішили, що так буде краще. Ми ж не думали, що буде таке, як зараз», - розповів Грубич.

Грубич також відповів, чи готовий піти на фронт, якщо отримає повістку і повідомив, що днями обговорював цю тему з колегою-ведучою.

«Мене днями колега запитала, скільки тобі років і, якщо тебе мобілізують, ти готовий?. Я взагалі не переживаю за себе. Мені навіть цікаво. Не тому, що пости про це писати. Якби був вибір, я чи син, то краще я», - каже він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Костянтин Грубич згадав зворушливу історію спілкування з Ліною Костенко

Новини по темі