Бойфренд Дженніфер Лопес відповів на її зізнання у коханні

Неймовірно зворушливий пост!

Поділитися:

Нещодавно відома американська співачка й акторка Дженніфер Лопес та її бойфренд, бейсболіст Алекс Родрігес відсвяткували другу річницю з дня початку стосунків. На своїй сторінці в Інстаграм Дженніфер опублікувала зворушливе привітання, і Алекс не міг залишитися в боргу. Розчулений чоловік показав декілька світлин з коханою й написав ніжний текст. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 днів без цукру: Дженніфер Лопес показала, як змінилася її фігура за перші дні дієти

Я не можу повірити, що минуло два роки. Лише 730 днів, які промайнули, але таке відчуття, ніби ми були разом завжди. Неможливо пояснити словами, наскільки ти важлива для мене, - пише Алекс. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Бейсболіст також додав, що тримає і пам'яті кожен момент з коханою Дженніфер - від бейсбольних ігор до подорожей світом і шоу у Лас-Вегасі. 

«Куди нас приведе цей шлях - невідомо, але немає більше нікого, кого я хотів би бачити поруч. Подорож тільки починається, і я у захваті від того, що чекає на нас попереду. Твій непохитний рух вперед і рішучість підштовхують мене до того, щоб ставати кращою людиною кожного дня. Немає більше такої, як ти... Кохаю тебе сильно, Лоло», - написав Алекс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Животик мрії! Дженніфер Лопес показала ідеальний прес (фото)

Новини по темі