Букмекери назвали фаворитів Євробачення-2019

Фаворити Євробачення 2019
фото: @itsduncanlaurence

Вже завтра відбудеться перший півфінал грандіозної музичної події.

Поділитися:

Вже завтра розпочинається пісенний конкурс Євробачення 2019. Головна музична подія Європи, нагадаємо, відбувається цього року у Тель-Авіві. Учасники вокальних змагань ретельно готуються до важливої події. Кожен зі співаків має десятки репетицій та саундчеків. Під час яких букмекери традиційно роблять ставки на переможця.

Перше місце прогнозують 24-річному співаку від Нідерландів Дункану Лоуренсу, який виступить з піснею Arcade, повідомляє офіційний сайт Євробачення. 

Високі ставки від букмекерів отримав і Джон Лундвіг зі Швеції. Він представлятиме свою країну у другому півфіналі. Його конкурсна пісня Too Late For Love вже стала хітом серед меломанів.

До трійки фаворитів потрапив виконавець-андрогін із Франції. ЗМІ називають Білала Хассані новою Кончітою Вурст. Співак виступатиме одразу у фіналі, оскільки є представником країни «великої п'ятірки».

Представник із Росії Сергій Лазарєв з піснею Scream, за даними букмекерів, посідає лише четверту сходинку.

До десятки лідерів, за версією букмекерів, також увійшли учасники з таких країн: Азербайджан, Італія, Мальта, Швейцарія, Австралія та Ісландія.

Зазначимо, що цьогоріч у пісенному конкурсі бере участь 41 країна. Перший півфінал Євробачення-2019 відбудеться вже завтра, 14 травня, а ім’я переможця стане відомо у суботу. Нагадаємо, що Україна цього року у Євробаченні участі не братиме, та все ж представники вітчизняного шоу-бізнесу виступатимуть на сцені співочого шоу

ЧИТАТЙЕ ТАКОЖ: Суперфіналіст Голосу країни змагатиметься за перемогу на Євробаченні-2019

Новини по темі