«Було важко стримувати сльози»: Тімур Мірошниченко, Юрій Горбунов та Святослав Гринчук – про найзворушливіші моменти зі своїми дітьми

День батька: Тімур Мірошниченко, Юрій Горбунов та Святослав Гринчук - про найзворушливіші моменти зі своїми дітьми

Тімур Мірошниченко, Юрій Горбунов та Святослав Гринчук розповіли про найзворушливіші моменти з дітьми

Поділитися:

У День батька ведучі «1+1 Україна» Тімур Мірошниченко, Юрій Горбунов та Святослав Гринчук ексклюзивно для сайту 1plus1.ua розповіли про найзворушливіші моменти зі своїми дітьми.

Сьогодні, 16 червня, відзначається День батька – свято, присвячене важливій ролі батька в сім'ї та житті дітей. В Україні День батька святкують у третю неділю червня.

У цей особливий день зіркові татусі згадали найзворушливіші моменти зі своїми дітьми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тімур Мірошниченко поділився лайфхаком для покращення стосунків з дітьми

Тімур Мірошниченко

«Найзворушливіших моментів зі своїми дітьми у кожного тата дуже-дуже багато, ще від самого народження. Я був присутній на всіх пологах, бачив появи своїх дітей на цей світ, перші секунди їхнього життя й безумовно для мене вони найзворушливіші. Згодом цих моментів стало ще більше: малеча сказала перше слово, вперше сіла, зробила перший крок, випав перший молочний зуб. 

Проте, най-най-найзворушливішим моментом для мене є той час, коли ми всі разом готувалися до всиновлення дитини, розповідали Марку та Мії про те, що є такі діти, які, на жаль, не мають батьків… І одного вечора Мія підійшла до мене, тримаючи в руках піжамку, й сказала, що їй дві піжами непотрібні, а можливо десь є дівчинка, якій вона треба зараз більше та попросила передати її в дитбудинок. Тоді було дуже важко стримувати сльози, це було так зворушливо! Доньці тоді було чотири роки, і мене охопило таке щастя та гордість. Вона настільки все це розуміла. Я досі, згадуючи, ледь стримую свої емоції. І вже за рік від того вечора у нас зʼявився Марсель», - поділився ведучий «ЖВЛ Представляє» та «Сніданку з 1+1».

Тімур Мірошниченко

Святослав Гринчук

«Це точно те, що я б не хотів рангувати на більш та менш зворушливе, бо таких моментів десятки і вони всі чудові. Зараз перше на думку приходить найсвіжіше. У дитячому садочку минулого місяця був випускний, діти готували номери: танці, співи, вірші - все дуже миле і зворушливе. А особливо, коли донька опісля зізналась, що шукала мене в залі очима, коли її одногрупниця вірш про “суворого, але жартівливого” тата розповідала. А ще люблю несподівані наївні одкровення. Недавно сиділи в якомусь кафе. Принесли замовлення, на серветці написана літера “Х” - ну бо дружини ім'я на неї починається, очевидно, це для неї. Дзвінка каже мені: “О, це ж точно для тебе”. Я запитую: “Чого це раптом?” Вона спокійно пояснює: “Ну як, “Х” - це ж тому, що ти любиш хутбол”. Все логічно. Не мав чим заперечити. Ну може й мав, насправді, але вона так щиро робила цей умовивід, що не хотів», - розповів ведучий «1+1 Марафон» та ТСН.

Святослав Гринчук

Юрій Горбунов

«В принципі, бути татом – це прикольно, тому що я все життя про це мріяв. І звичайно, під час війни це особливо, коли потрібно бігти в укриття, коли Іван питає: «Тату, а чому вони нас бомблять? Чому так гучно? А коли це закінчиться?». Але мене дуже радує, що кожного разу, коли все заспокоюється,  він говорить: «Ну ми ж мужики! Ми все витримаємо! Ми все можемо!» і я відповідаю, що так, синочку, ми мужики. Тому, хлопці є хлопці. Я дуже радий, що нас в хаті троє. Найсмішніше, коли він нещодавно сказав: «Мама, а ти от подивись на це з боку: тато – Горбунов, я – Горбунов, а ти?» Так що хлопці - це весело», - каже ведучий «1+1 Україна».

Юрій Горбунов

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Горбунов та Катерина Осадча: історія стосунків зіркового подружжя

Новини по темі